Povezane vesti

Janjuš otkrio ko je pronašao telo njegovog brata! Bivši košarkaš neutešan, a evo kome je ogolio dušu (video)

Janjuš otkrio ko je pronašao telo njegovog brata! Bivši košarkaš neutešan, a evo kome je ogolio dušu (video)

Kurir 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i rijaliti učesnik "Elite", otkrio je ko je pronašao telo njegovog brata Mihaila Janjuševića u stanu. Pored brojnih detalja koje je ispričao, Janjuš je otkrio i ko je prvi pronašao njegovog brata u… »
"Poslao je Mami tri srca i više se nije javljao": Janjuš izneo stravične detalje o smrti brata: "Gazda stana se frapirao…

"Poslao je Mami tri srca i više se nije javljao": Janjuš izneo stravične detalje o smrti brata: "Gazda stana se frapirao…

Blic 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš vratio se u "Elitu" nakon porodične tragedije nakon što je njegov brat Mihailo u 27. godini oduzeo sebi život. On je slomljen zbog smrti brata, a sada je prvi put smogao snage da sa zadrugarima podeli detalje o tragediji koja… »
Upao u stan i zatekao horor! Janjuš otkrio ko je pronašao mrtvog Mihaila - bol ne jenjava, ogolio dušu pred kamerama

Upao u stan i zatekao horor! Janjuš otkrio ko je pronašao mrtvog Mihaila - bol ne jenjava, ogolio dušu pred kamerama

Mondo 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš podelio je nove detalje smrti mlađeg brata Mihaila. Marko Janjušević Janjuš podelio je nove detalje smrti mlađeg brata Mihaila. Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko nedelja izveden je iz rijalitija " Elita" kako bi mu se… »
"Ti si lažov, više nemaš moje poštovanje": Prvo suočavanje Janjuša i Aneli nakon njegovog povratka, otpisao je za sva…

"Ti si lažov, više nemaš moje poštovanje": Prvo suočavanje Janjuša i Aneli nakon njegovog povratka, otpisao je za sva…

Blic 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš ponovo se uselio u Belu kuću nakon što je 20 dana bio napolju zbog smrti brata. Aneli i Janjuš noćas su prvi put porazgovarali od njegovog povratka, on je otpisao za sva vremena. - Ne želim više da imamo odnos kakva smo… »
"Bio sam u njegovom stanu, gde se sve desilo": Janjuš otvorio dušu u Eliti o bratu: "Ljubavni problemi, kažu..."

"Bio sam u njegovom stanu, gde se sve desilo": Janjuš otvorio dušu u Eliti o bratu: "Ljubavni problemi, kažu..."

Blic 13.01.2024
Marko Janjušević Janjuš je oko tri nedelje boravio u spoljnom svetu, nakon što je njegov brat Mihailo počinio samoubistvo. Juče se vratio u "Elitu", pa je podelio sa zadrugarima kakvu je porodičnu tragediju doživeo. On je prvi put ispričao kakav… »
"Moja sestra je izvršila samoubistvo": Bivši zadrugar doživeo isto što i Janjuš sa bratom, pa mu se javno obratio: "To su…

"Moja sestra je izvršila samoubistvo": Bivši zadrugar doživeo isto što i Janjuš sa bratom, pa mu se javno obratio: "To su…

Blic 13.01.2024
Marko Janjušević Janjuš sinoć se ponovo uselio u Belu kuću nakon što je 20 dana bio napolju zbog smrti brata, koji je u 27. godini izvršio samoubistvo. Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a… »

Vesti dana »