Повезане вести
Аца Лукас прекинуо наступ на Копаонику: „Ово је још горе него да сам био болестан, сви знате о чему се ради“
Нова 14.01.2024
Певач је публику забављао у једном познатом ресторану на Копаонику. Фолкер Аца Лукас пре две вечери приведен је на путу за Копаоник када је полиција утврдила да нема возачку дозволу. У притвору је и задржан, а јуче је изашао… »
Лукасова бивша без доњег веша, он прекинуо наступ! Због Соње падале вилице - Аца се свима обратио након привођења!
Мондо 14.01.2024
Аца Лукас обратио се публици након што га је полиција привела када је кренуо на заказани наступ на Копаонику. Аца Лукас обратио се публици након што га је полиција привела када је кренуо на заказани наступ на Копаонику… »
Лукас након привођења прекинуо наступ и обратио се публици: "Ја сам феникс! Живели, пошто ми није први пут..."
Курир 14.01.2024
Аца Лукас пре две вечери приведен је на путу за Копаоник када је полиција утврдила да нема возачку дозволу. У притвору је и задржан, а ј уче је изашао напоље, али испоставило се да се терети и за још један прекршај. Он је синоћ… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 10 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 20 минутајош 1 повезана