Povezane vesti
Holandija preko Španije do krova Evrope
Sportske.net 14.01.2024
Vaterpolistkinje Holandije osvojile su večeras zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su u finalnom meču u Ajndhovenu pobedile Španiju sa 8:7 (1:2, 4:1, 1:2, 2:2). U ekipi Holandije dva gola su postigle Van Der Slot i Joustra, a po jednom su se u… »
Karatisti Crne Gore osvojili dve bronze u Atini
Sport klub 14.01.2024
Muški kata tim karate reprezentacije Crne Gore i Anja Jović u borbama osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Atini. Tim u sastavu Vladimir Mijač, Kenan Nikočević i Arijan Kočan, pobedio je u meču za treće mesto drugi tim Italije 40,8-39,9… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 14 minutajoš 13 povezanih
Vreme u Srbiji: Promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu, temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 40 minutajoš 8 povezanih