Повезане вести

"Скакао је на мене, имао је језив поглед, завршио је у затвору": Шок исповест задругарке о породици, изнела потресне детаље

"Скакао је на мене, имао је језив поглед, завршио је у затвору": Шок исповест задругарке о породици, изнела потресне детаље

Блиц 14.01.2024
Анђела Шправало не одваја се од Бојане Павловић, иако су јој родитељи рекли да ће је се одрећи уколико се не склони од задругарке. Учесница Елита није марила за мишљење оца и мајке те је наставила однос са Бојаном, а сада јој… »
Кренуо је на мене, једном је узео омчу: Анђела Шпаравало изнела језиве тврдње на рачун своје породице

Кренуо је на мене, једном је узео омчу: Анђела Шпаравало изнела језиве тврдње на рачун своје породице

Ало 14.01.2024
Анђела је синоћ поново шокирала милионски аудиторијум будући да је изнела језиве тврдње на рачун своје породице. Анђела Шпаравало упловила је у везу са Бојаном Павловић, а и након претњи родитеља да ће је се одрећи уколико не… »
"Вређао ме је кад сам имала 5 година, скакао по мени..." Анђела изнела нове шок тврдње о својој породици: Једном је узео је…

"Вређао ме је кад сам имала 5 година, скакао по мени..." Анђела изнела нове шок тврдње о својој породици: Једном је узео је…

Курир 14.01.2024
Анђела Шправало се и даље не одваја од Бојане Павловић са којом је започела љубавни однос пре празника. На самом прагу Нове године Анђелу су постелили родитељи који су јој у лице рекли да ће је се одрећи у колико се не склони… »

Вести дана »