Povezane vesti
"Moj tata, umro je danas": Preminuo čuveni ruski pesnik: Auto ga pokosio pre 6 dana, vozač imao čak 19 prekršaja!
Blic 14.01.2024
Ruski pesnik i publicista Lev Rubinštajn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lev Rubinštajn, umro je danas - napisala je Rubinštajnova ćerka na svojoj stranici na LiveJournal. Rubinštajna je 8. januara na severoistoku Moskve udario… »
Umro ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn, nekoliko dana nakon što ga je udario automobil
Telegraf 14.01.2024
Rubinštejna je 8. januara na severoistoku Moskve udario automobil i pesnik je hospitalizovan u izuzetno teškom stanju. Ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lav Rubinštejn, umro je danas -… »
Vesti dana »

Drama u Poljskoj: Zatvoren međunarodni aerodrom u Varšavi: Nato avioni u vazduhu zbog gomile ruskih dronova: Vojska potpuno spremna za hitan odgovor
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 5 satijoš 9 povezanih

Otvorena izložba o rok grupi Smak u Domu omladine Beograda: Trajaće do 21. septembra (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Marta Kos u EP: Vučićev odlazak u Moskvu i Peking i napad na evroposlanike nisu ono što očekujemo
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Hiljade kandidata jure mesto na Univerzitetu! Povećano interesovanje budućih studenata za upis na fakultete ub
Alo pre 47 minutajoš 3 povezane