Povezane vesti
"Moj tata, umro je danas": Preminuo čuveni ruski pesnik: Auto ga pokosio pre 6 dana, vozač imao čak 19 prekršaja!
Blic 14.01.2024
Ruski pesnik i publicista Lev Rubinštajn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lev Rubinštajn, umro je danas - napisala je Rubinštajnova ćerka na svojoj stranici na LiveJournal. Rubinštajna je 8. januara na severoistoku Moskve udario… »
Umro ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn, nekoliko dana nakon što ga je udario automobil
Telegraf 14.01.2024
Rubinštejna je 8. januara na severoistoku Moskve udario automobil i pesnik je hospitalizovan u izuzetno teškom stanju. Ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lav Rubinštejn, umro je danas -… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Uživo vojna Parada u Americi Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 3 satajoš 1 povezana