Povezane vesti
"Moj tata, umro je danas": Preminuo čuveni ruski pesnik: Auto ga pokosio pre 6 dana, vozač imao čak 19 prekršaja!
Blic 14.01.2024
Ruski pesnik i publicista Lev Rubinštajn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lev Rubinštajn, umro je danas - napisala je Rubinštajnova ćerka na svojoj stranici na LiveJournal. Rubinštajna je 8. januara na severoistoku Moskve udario… »
Umro ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn, nekoliko dana nakon što ga je udario automobil
Telegraf 14.01.2024
Rubinštejna je 8. januara na severoistoku Moskve udario automobil i pesnik je hospitalizovan u izuzetno teškom stanju. Ruski pesnik i publicista Lav Rubinštejn preminuo je danas, saopštila je njegova ćerka. - Moj tata, Lav Rubinštejn, umro je danas -… »
Vesti dana »
Privedena i supruga jednog od osumnjičenih:Mužu donela pištolj iz kog je pucao na Kekinog čoveka
Nova pre 9 minutajoš 74 povezane
(BLOG) Studenti održali proteste u Beogradu i Nišu, odgovornost za incidente pripisali funkcionerima MUP i SNS
N1 Info pre 4 minutajoš 76 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa takvom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 27 povezanih