Повезане вести
Петоро се удавило у леденој води: Трагедија у Ламаншу: Покушали чамцима да стигну до Британије: Више од 70 спасено, међу њима…
Блиц 14.01.2024
Пет особа је погинуло, а шеста је у критичном стању након што су се утопили у леденим водама Ламанша покушавајући да из северне Француске стигне до Велике Британије, саопштиле су француске поморске власти. Четири особе пронађене… »
Петоро миграната страдало покушавајући да пређу Ламанш
Инсајдер 14.01.2024
Петоро миграната који су покушали да пређу Ламанш утопило се у недељу, сопштили су локални званичници. Чамац који је превозио мигранте примец́ен је рано данас код плаже у француском приобалном селу Вимере, саопштиле су француске… »
Петоро миграната покушало да пређе Ламанш и утопило се
Данас 14.01.2024
Петоро миграната који су покушали да пређу Ламанш утопило се данас, сопштили су локални званичници. Чамац који је превозио мигранте примец́ен је рано данас код плаже у француском приобалном селу Вимере, саопштиле су француске… »
Погинула четири мигранта покушавајуц́и да пређу Ламанш по леденом времену
Еуроневс 14.01.2024
Четири мигранта који су се у малом чамцу, по леденом времену, отиснули у немирне воде канала Ламанш, погинули су покушавајуц́и да се домогну брода код обале северне Француске, саопштиле су данас француске поморске власти. Пети… »
Вести дана »
Пропао Трампов план: Нови сукоби Тајланда и Камбоџе, има мртвих и рањених
Данас пре 1 сатјош 29 повезаних
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 31 повезана
"Било ми је тешко да их оставим..." Дончић врло емотиван након што је други пут постао тата: "Две девојчице, сигурно ће ми од живота направити пакао"
Курир пре 14 минутајош 30 повезаних
Професор Економског: Санкције НБС изазвале би широк спектар поремећаја
Н1 Инфо пре 58 минутајош 19 повезаних