Повезане вести
Ђоковић је у Аустралији скроз друга звер! Нестварне речи Ника Кирјоса о Новаку, а дотакао се и Хрвата
Вечерње новости 14.01.2024
САВЛАДАО је након велике драме Новак Ђоковић Дина Прижмића, а након меча, Нолетов добар пријатељ Ник Кирјос говорио је након дуела о игри српског аса.... ТАЊУГ/АП Најбољи тенисер света је после велике борбе победио Хрвата Дина… »
Синер се насмејао на питање Нова.рс о Новаку, вешто успео да избегне одговор
Нова 14.01.2024
Не жели да прича унапред. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Јаник Синер успешно је започео учешће на овогодишњем Аустралијан опену победом над Ботиком Ван де Зандшлупом у једном од дербија… »
Новак је то, какво црно паковање!
Спорт клуб 14.01.2024
„Ово је његов тренутак“, изрекао је Новак Ђоковић после победе над Дином Прижмићем. Ретко се тако нешто чује на рачун пораженог – при том из срца, по Новаковом тону било је јасно да није ствар куртоазије – али сада је тачно… »
Ђоковић забринуо све: „Последњих дана се мучим, видећемо како ће бити када се пробудим“
Нова 14.01.2024
Забринуо је српски тенисер све. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Новак је славио против Дина Прижмића са 6:2, 6:7 (5), 6:3 и 6:4 у једном од најтежих и свакако најдужем мечу првог кола… »
Велике речи Новака: „Импресионирао је цео свет, пратим га 12 месеци“
Нова 14.01.2024
Велике речи српског тенисера. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је у Мелбурну у првом колу победио Хрвата Дина Прижмића са 6:2… »
Хрватски тенисер: Имам 10.000 порука, желим Новаку да освоји
Вести онлине 14.01.2024
Млади хрватски тенисер Дино Прижмић био је изузетно задовољан својом партијом у поразу од Новака Ђоковића 6:2, 6:7 (5-7), 6:3, 6:4 у првом колу Аустралијан опена. – Поносан сам на себе. Мој први меч у главном жребу слема, само… »
Фаворити "на мишиће": Ђоковић "преживео" Прижмића, на ивици понора били Рубљов и Фриц! Тотални крах хрватских тенисера!
Курир 14.01.2024
Већ првог дана Аустралијан опена виђено је неочекивано пуно узбуђења, а фаворити су имали пуне руке посла и морали су добро да се озноје како би стигли до друге рунде. Централни меч дана дефинитивно је био онај између Новака… »
Прижмић: Имам 10.000 порука, желим Новаку да освоји
Спорт клуб 14.01.2024
Млади хрватски тенисер Дино Прижмић био је изузетно задовољан својом партијом у поразу од Новака Ђоковића 6:2, 6:7 (5-7), 6:3, 6:4 у првом колу Аустралијан опена. ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ МЕЛБУРНА „Поносан сам на себе. Мој први меч у… »
Ђоковић: Могао сам да одиграм боље, похвале за Прижмића
Недељник 14.01.2024
(Бета) – Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је у данашњем мечу и победи у четири сета против младог хрватског тенисра Дина Прижмића у првом колу Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну могао да одигра боље. „Веома… »
Сабаленка лако до другог кола Аустралијан опена
Радио сто плус 14.01.2024
Друга тенисерка света победила је после 53 минута. Она је пет пута одузела сервис противници и после седме меч лопте остварила осму узастопну победу на првом гренд слем турниру у сезони. Сабаленка ће у другом колу играти против… »
Кирјос набројао четворицу која могу да победе Новака! Све је чуо и Новак: "Мораћу да се уверим својим очима прво!"
Мондо 14.01.2024
Ник Кирјос је коментарисао меч Новака Ђоковића на Аустралијан опену. Ник Кирјос је коментарисао меч Новака Ђоковића на Аустралијан опену. Српски тенисер Новак Ђоковић стартовао је данас победом на Аустралијан опену пошто је после… »
Новак се мучио, па све забринуо! Ђоковић сломљен после велике борбе и победе: "Мало сам пао последњих дана, причаћу са…
Курир 14.01.2024
Новак Ђоковић имао је доста мука, али је на крају успешно започео поход ка новом трофеју на Аустралијан опену. Најбољи тенисер света у четири сета савладао је младог Хрвата Дина Прижмића (6:2, 6:7, 6:3, 6:4) и пласирао се у… »
Ово су квоте да ће Новак Ђоковић освојити Аустралијан опен после првог кола: Највећи ривали су баш далеко
Телеграф 14.01.2024
Ноле је велики фаворит. Највећи тенисер света, Новак Ђоковић пребродио је прву препреку на Аустралијан опену у виду Дина Призмића из Хрватске можда нешто теже него што се очекивало у четири сета за четири сата проведена на… »
Ђоковић: Могао сам да одиграм боље, похвале за Прижмића
Радио сто плус 14.01.2024
“Веома добро сам почео за једог 36-годишњака, ја сам дупло старији од њега. Покушавам да уживам у сваком тренутку на терену. Мучио са се у појединим тренуцима, невероватно је играо, имао је одговор на све, био је физички добар… »
Вести дана »

Лопови за седам минута украли накит „непроцењиве“ вредности из Лувра
BBC News пре 56 минутајош 28 повезаних

Пилоти дронова објавили снимак – оштећен руски "солнцепек"; Руси погодили украјинске возове с војном опремом
РТС пре 1 сатјош 23 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 4 сатијош 21 повезана