Повезане вести
Ђоковић кроз пакао победио Ђоковића, показао зашто је себи највећи противник
Нова 14.01.2024
Најдужи Новаков меч у првим колима гренд слема у каријери. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Очекивало се лагано летње вече и опуштено уживање у почетку новог похода Новака Ђоковића на титулу… »
Хрват згрозио новакове навијаче! Ђоковић ово није заслужио, најмање у Аустралији (видео)
Вечерње новости 14.01.2024
НАЈБОЉИ тенисер свих времена Новак Ђоковић савладао је уз доста мука Дина Прићжмића у првом колу Аустралијан опена, а један навијач хрватског тенисера показао је у најмању руку да му место није на трибинама тениског стадиона… »
Новак добио "непристојну понуду" Усред меча и то са трибина, овако је Ђоковић реаговао (ВИДЕО)
НАЈБОЉИ тенисер планете, Новак Ђоковић савладао је Дина Прижмића 3:1 у сетовима, а меч је донео једну занимљиву ситуацију. ФОТО: Тањуг/АП Занимљив меч одиграли су Србин и Хрват, а неочекивана сцена десила се у четвртом сету… »
Хрват очаран ђоковићем: Ужитак је играти против најбољег свих времена
Хрватски тенисер Дино Прижмић изјавио је данас у Мелбурну да је уживао у игри против Новака Ђоковића у првом колу Аустралијан опена, преносе хрватски медији. ТАЊУГ/АП Најбољи тенисер света је после велике борбе победио Хрвата… »
Изгубио од Ђоковића, па поручио: „Имам преко 10.000 порука, уживао сам против најбољег свих времена“
Нова 14.01.2024
Искрен је био Хрват. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Хрватски тенисер Дино Прижмић био је задовољан партијом у поразу од Новака Ђоковића 6:2, 6:7, 6:3, 6:4 у првом колу Аустралијан опена… »
"Имам преко 10.000 порука" Млади Хрват блистао и поред пораза од Ђоковића: "Уживао сам, сада знам где сам у односу на Новака"…
Курир 14.01.2024
Од специјалног извештача Курира из Мелбурна, Вука Брајовића Новак Ђоковић имао је доста мука, али је на крају успешно започео поход ка новом трофеју на Аустралијан опену. Најбољи тенисер света у четири сета савладао је младог… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Откривен мотив пуцњаве у Обреновцу! Ево зашто је Александар потегао пиштољ на Петра и Филипа
Курир пре 2 сатајош 28 повезаних
(Полувреме) Звезда мора боље: Без голова на „Меркур арени“!
Хот спорт пре 10 минутајош 119 повезаних
"Људи су из воде дозивали помоћ, жена је запела у грање": Видовић скочио у ледену Саву и спасио људе
Телеграф пре 5 сатијош 33 повезане