Povezane vesti

Đoković kroz pakao pobedio Đokovića, pokazao zašto je sebi najveći protivnik

Đoković kroz pakao pobedio Đokovića, pokazao zašto je sebi najveći protivnik

Nova 14.01.2024
Najduži Novakov meč u prvim kolima grend slema u karijeri. Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Očekivalo se lagano letnje veče i opušteno uživanje u početku novog pohoda Novaka Đokovića na titulu na Australijan… »
“Mislio sam da sam ušao Novaku u glavu…”

“Mislio sam da sam ušao Novaku u glavu…”

Vesti online 14.01.2024
Srpski teniser Novak Đoković startovao je pobedom na Australijan openu pošto je posle čak četiri sata igre pobedio Dina Prižmića iz Hrvatske (6:2, 6:7, 6:3, 6:4), a njegov kolega Nik Kirios je ispričao da je potpuno druga stvar kada se protiv… »
Hrvat zgrozio novakove navijače! Đoković ovo nije zaslužio, najmanje u Australiji (video)

Hrvat zgrozio novakove navijače! Đoković ovo nije zaslužio, najmanje u Australiji (video)

Večernje novosti 14.01.2024
NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković savladao je uz dosta muka Dina Prićžmića u prvom kolu Australijan opena, a jedan navijač hrvatskog tenisera pokazao je u najmanju ruku da mu mesto nije na tribinama teniskog stadiona. FOTO: Tanjug/AP Pored… »
Novak dobio "nepristojnu ponudu" Usred meča i to sa tribina, ovako je Đoković reagovao (VIDEO)

Novak dobio "nepristojnu ponudu" Usred meča i to sa tribina, ovako je Đoković reagovao (VIDEO)

NAJBOLjI teniser planete, Novak Đoković savladao je Dina Prižmića 3:1 u setovima, a meč je doneo jednu zanimljivu situaciju. FOTO: Tanjug/AP Zanimljiv meč odigrali su Srbin i Hrvat, a neočekivana scena desila se u četvrtom setu, vodio je Đoković… »
Prižmić: Ponosan sam na sebe

Prižmić: Ponosan sam na sebe

Sportski žurnal 14.01.2024
Splićanin naglasio da je uživao igrajući protiv najboljeg tenisera planete. Dino Prižmić izjavio je da je uživao u igri protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena, prenose hrvatski mediji. - Ponosan sam na sebe i na svoj prvi nastup na… »
Hrvat očaran đokovićem: Užitak je igrati protiv najboljeg svih vremena

Hrvat očaran đokovićem: Užitak je igrati protiv najboljeg svih vremena

Hrvatski teniser Dino Prižmić izjavio je danas u Melburnu da je uživao u igri protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena, prenose hrvatski mediji. TANJUG/AP Najbolji teniser sveta je posle velike borbe pobedio Hrvata Dina Prižmića 6:2… »
Đoković zabrinuo navijače: Možda ću da preskočim sutrašnji trening, videćemo...

Đoković zabrinuo navijače: Možda ću da preskočim sutrašnji trening, videćemo...

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković izjavio je da će možda da propusti sutrašnji trening u Melburnu, pošto je imao naporan meč na startu Australijan opena. Tanjug/AP Đoković se plasirao u drugo kolo Australijan opena, pošto je na startu turnira… »
Izgubio od Đokovića, pa poručio: „Imam preko 10.000 poruka, uživao sam protiv najboljeg svih vremena“

Izgubio od Đokovića, pa poručio: „Imam preko 10.000 poruka, uživao sam protiv najboljeg svih vremena“

Nova 14.01.2024
Iskren je bio Hrvat. Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Hrvatski teniser Dino Prižmić bio je zadovoljan partijom u porazu od Novaka Đokovića 6:2, 6:7, 6:3, 6:4 u prvom kolu Australijan opena. „Veoma sam ponosan na… »
"Imam preko 10.000 poruka" Mladi Hrvat blistao i pored poraza od Đokovića: "Uživao sam, sada znam gde sam u odnosu na…

"Imam preko 10.000 poruka" Mladi Hrvat blistao i pored poraza od Đokovića: "Uživao sam, sada znam gde sam u odnosu na…

Kurir 14.01.2024
Od specijalnog izveštača Kurira iz Melburna, Vuka Brajovića Novak Đoković imao je dosta muka, ali je na kraju uspešno započeo pohod ka novom trofeju na Australijan openu. Najbolji teniser sveta u četiri seta savladao je mladog Hrvata Dina… »

Vesti dana »