Povezane vesti
Hiljade ljudi protestovalo u Francuskoj protiv Zakona o imigraciji
Politika 14.01.2024
PARIZ – Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući „potpuno povlačenje” Zakona o imigraciji. „Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo”, uzvikivalo je… »
Euronews 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. "Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo je nekoliko… »
Insajder 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je u nedelju, 14. januara, na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. 'Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo… »
Vesti dana »

Guverner Aljaske o istorijskom događaju: Spremni smo da budemo domaćini sastanka Trampa i Putina
Večernje novosti pre 5 minutajoš 88 povezanih

Ako danas krećete na put, naoružajte se strpljenjem: Na granicama haos, čeka se i do tri sata, kod Gostuna zbog saobraćajke kolona duga tri kilometara FOTO
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Počela podela pomoći posle požara: Gazdinstvo kod Kragujevca dobilo nove moravke
RTK pre 1 satjoš 15 povezanih