Povezane vesti
Hiljade ljudi protestovalo u Francuskoj protiv Zakona o imigraciji
Politika 14.01.2024
PARIZ – Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući „potpuno povlačenje” Zakona o imigraciji. „Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo”, uzvikivalo je… »
Euronews 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. "Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo je nekoliko… »
Insajder 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je u nedelju, 14. januara, na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. 'Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
RTV pre 30 minutajoš 78 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 10 minutajoš 68 povezanih

Odobrena poskupljenja prenosa i distribucije struje: Povećava se i granica potrošnje za „crvenu zonu“
Danas pre 5 satijoš 23 povezane