Povezane vesti
Hiljade ljudi protestovalo u Francuskoj protiv Zakona o imigraciji
Politika 14.01.2024
PARIZ – Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući „potpuno povlačenje” Zakona o imigraciji. „Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo”, uzvikivalo je… »
Euronews 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je danas na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. "Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo je nekoliko… »
Insajder 14.01.2024
Više hiljada ljudi protestovalo je u nedelju, 14. januara, na ulicama Pariza, Marseja, Bordoa, Liona i drugim gradovima u Francuskoj zahtevajući "potpuno povlačenje" Zakona o imigraciji. 'Makronovi zakoni, Darmanenovi zakoni, mi ih ne želimo“, uzvikivalo… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: U Beogradu na tajnoj lokaciji sprema ono što svi najviše čekaju
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Biće toplo, ali po novoj ceni: Grejanje u Beogradu poskupljuje, evo i za koliko: Detaljna računica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 58 minutajoš 5 povezanih