Povezane vesti
Nikola Pejaković: Na heroinu sam bio 20 godina, Bjela i Kojo su me više puta vodili na lečenje, a ja sam bežao
Nova 14.01.2024
Čovek koji je ujedinio muziku, glumu, režiju i scenario, Nikola Pejaković Kolja, prošao je golgotu u životu. Život ga od rođenja nije mazio jer je rođen sa hendikepom, ali njegova hrabrost i pozitivnost nadjačale su svaku muku. „Ja sam se rodio… »
"Na heroinu sam bio 20 godina, bjela i kojo su me više puta vodili na lečenje, ja sam bežao" Nikola Pejaković iskreno o…
Kurir 14.01.2024
Čovek koji je ujedinio muziku, glumu, režiju i scenario, Nikola Pejaković Kolja, prošao je golgotu u životu. Zahvaljujući brojnim ulogama ostavio je neizbrisiv trag koji će večno biti zapisan u istoriji glumišta, a s druge strane njegova… »
Vesti dana »
Veće penzije i plate, nove investicije... Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budžetu za 2025.
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih
"Mnogi misle da i dalje važi ideologija velike Srbije": Vučić za BBC o Srebrenici: Verujem u pomirenje u regionu
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Nastavlja se cirkularni štrajk prosvetara: Evo gde su narednih dana časovi skraćeni na pola sata
Radio 021 pre 17 minutajoš 5 povezanih
Početak dana u minusu, a onda temperatura i do 15 stepeni: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih