Povezane vesti
Porodica spremila sahranu nakon vesti da je Srđan umro, a onda su saznali da je živ: Uzbuna nakon zamene identiteta u…
Nova 14.01.2024
Srđan Stojilković (53) iz lebanskog sela Togočevce omaškom je proglašen mrtvim samo zato što je imao isto ime i prezime kao drugi pacijent koji je zaista preminuo u niškom Univerzitetskom kliničkom centru. Vest o njegovoj navodnoj smrti stigla je juče u… »
Porodica spremala sahranu srđanu, pa saznali da je živ! Bizaran incident kod Lebana, kupili pogrebnu opremu, a onda...
Mondo 14.01.2024
Pedesettrogodišnji muškarac ima isto ime i prezime kao drugi pacijent koji je zaista preminuo. Pedesettrogodišnji muškarac ima isto ime i prezime kao drugi pacijent koji je zaista preminuo. Srđan Stojiljković (53) iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 18 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 38 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 57 minutajoš 29 povezanih

„Razočarao me je“: Đani otkrio zašto nije zvao Darka Lazića nakon udesa
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 112 povezane