Повезане вести

"Да нисам пала, спасла бих и бебу! Дим ме опио" Данијела једва има снаге да прича о пожару у ком је изгубила бебу: "Избила сам…

"Да нисам пала, спасла бих и бебу! Дим ме опио" Данијела једва има снаге да прича о пожару у ком је изгубила бебу: "Избила сам…

Блиц 15.01.2024
- Пала сам, да нисам пала, спасла бих и најмлађу. Дим ме је скроз опио и зато сам пала, не могу да прежалим - прича за "Блиц" Данијела Петковић, мајка настрадале шестомесечне бебе у стравичном пожару који је јуче избио у… »
Потресна исповест мајке којој је беба изгорела у пожару код Сопота: "Бацила сам две ћерке кроз прозор, њу нисам успела"

Потресна исповест мајке којој је беба изгорела у пожару код Сопота: "Бацила сам две ћерке кроз прозор, њу нисам успела"

Мондо 15.01.2024
Огласила се мајка бебе која је изгорела у пожару код Сопота. Огласила се мајка бебе која је изгорела у пожару код Сопота. Незапамћена трагедија догодила се у месту Ђуринци код Сопота када је у пожару у породичној кући, страдала… »
„Избила сам прозор и избацила две ћерке, али бебу нисам успела јер сам пала“: Потресна исповест мајке након што јој је беба…

„Избила сам прозор и избацила две ћерке, али бебу нисам успела јер сам пала“: Потресна исповест мајке након што јој је беба…

Нова 15.01.2024
Незапамћена трагедија догодила се у месту Ђуринци код Сопота када је у пожару у породичној кући, страдала беба стара непуних шест месеци. Само захваљујући присебности мајке Данијеле Петковић избегнута је још већа трагедија… »
"Децу избацила на терасу, а онда је на бебу пао плафон": Рођак породице о трагедији у Сопоту - Сцена је била језива

"Децу избацила на терасу, а онда је на бебу пао плафон": Рођак породице о трагедији у Сопоту - Сцена је била језива

Мондо 15.01.2024
У пожару који је избио у породичној кући у Сопоту страдала је беба, а ватра је букнула због кварцне пећи. У пожару који је избио у породичној кући у Сопоту страдала је беба, а ватра је букнула због кварцне пећи. У породичној кући… »
Потресна исповест мајке бебе страдале у пожару код Сопота: "Ватра је већ ухватила ћебенце, покушала сам а нисам успела, пала…

Потресна исповест мајке бебе страдале у пожару код Сопота: "Ватра је већ ухватила ћебенце, покушала сам а нисам успела, пала…

Курир 15.01.2024
Данијела Петковић, мајка шестомесечне бебе која је настрадала у пожару који је избио јуче у породичној кући код Сопота каже за Курир да их је задесила велика трагедија. Са видљивим опекотина на телу и лицу, у црнини и са сузама… »
Беба била сама у соби кад је букнула ватра: Детаљи трагедије код Сопота: Родитељи касно приметили дим: Дете страдало, мајка…

Беба била сама у соби кад је букнула ватра: Детаљи трагедије код Сопота: Родитељи касно приметили дим: Дете страдало, мајка…

Блиц 14.01.2024
Девојчица стара 6 месеци страдала је у пожару у породичној кући у селу Ђуринци код Сопота. Према првим информацијама, беба је била сама у соби у тренутку пожара, док су се у другој просторији налазили родитељи и две девојчице… »
Изгорела кућа у селу код Сопота, страдало једногодишње дете

Изгорела кућа у селу код Сопота, страдало једногодишње дете

Данас 14.01.2024
Девојчица стара непуних годину дана страдала је у пожару у породичној кући у селу Ђуринци код Сопота. Пожар је избио у јутарњим сатима у породичној кући у којој су живели родитељи са троје деце, сазнаје РТС. Ватра је захватила… »

Вести дана »