Povezane vesti
"Da nisam pala, spasla bih i bebu! Dim me opio" Danijela jedva ima snage da priča o požaru u kom je izgubila bebu: "Izbila sam…
Blic 15.01.2024
- Pala sam, da nisam pala, spasla bih i najmlađu. Dim me je skroz opio i zato sam pala, ne mogu da prežalim - priča za "Blic" Danijela Petković, majka nastradale šestomesečne bebe u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u mestu Đurinci… »
Potresna ispovest majke kojoj je beba izgorela u požaru kod Sopota: "Bacila sam dve ćerke kroz prozor, nju nisam uspela"
Mondo 15.01.2024
Oglasila se majka bebe koja je izgorela u požaru kod Sopota. Oglasila se majka bebe koja je izgorela u požaru kod Sopota. Nezapamćena tragedija dogodila se u mestu Đurinci kod Sopota kada je u požaru u porodičnoj kući, stradala beba stara nepunih šest… »
„Izbila sam prozor i izbacila dve ćerke, ali bebu nisam uspela jer sam pala“: Potresna ispovest majke nakon što joj je beba…
Nova 15.01.2024
Nezapamćena tragedija dogodila se u mestu Đurinci kod Sopota kada je u požaru u porodičnoj kući, stradala beba stara nepunih šest meseci. Samo zahvaljujući prisebnosti majke Danijele Petković izbegnuta je još veća tragedija. „Bila sam za šporetom i… »
"Decu izbacila na terasu, a onda je na bebu pao plafon": Rođak porodice o tragediji u Sopotu - Scena je bila jeziva
Mondo 15.01.2024
U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Sopotu stradala je beba, a vatra je buknula zbog kvarcne peći. U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Sopotu stradala je beba, a vatra je buknula zbog kvarcne peći. U porodičnoj kući u selu Đurići kod Sopota… »
Potresna ispovest majke bebe stradale u požaru kod Sopota: "Vatra je već uhvatila ćebence, pokušala sam a nisam uspela, pala…
Kurir 15.01.2024
Danijela Petković, majka šestomesečne bebe koja je nastradala u požaru koji je izbio juče u porodičnoj kući kod Sopota kaže za Kurir da ih je zadesila velika tragedija. Sa vidljivim opekotina na telu i licu, u crnini i sa suzama u očima ispričala je kako… »
Beba bila sama u sobi kad je buknula vatra: Detalji tragedije kod Sopota: Roditelji kasno primetili dim: Dete stradalo, majka…
Blic 14.01.2024
Devojčica stara 6 meseci stradala je u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota. Prema prvim informacijama, beba je bila sama u sobi u trenutku požara, dok su se u drugoj prostoriji nalazili roditelji i dve devojčice, sestre koje su takođe… »
Izgorela kuća u selu kod Sopota, stradalo jednogodišnje dete
Danas 14.01.2024
Devojčica stara nepunih godinu dana stradala je u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota. Požar je izbio u jutarnjim satima u porodičnoj kući u kojoj su živeli roditelji sa troje dece, saznaje RTS. Vatra je zahvatila celu kuću, pri čemu je… »
Vesti dana »
Pilot i kopilot stradali nakon što je avion Er Kanade udario u vozilo na njujorškom aerodromu
N1 Info pre 30 minutajoš 25 povezanih
Tramp udvostručio broj marinaca u Persijskom zalivu: Kreće invazija na ključno iransko ostrvo
B92 pre 31 minutajoš 18 povezanih
Počinje prijava za lokalna lična dokumenta za Srbe koji žive ili rade na KiM
Euronews pre 20 minutajoš 15 povezanih