Povezane vesti
"Da nisam pala, spasla bih i bebu! Dim me opio" Danijela jedva ima snage da priča o požaru u kom je izgubila bebu: "Izbila…
Blic 15.01.2024
- Pala sam, da nisam pala, spasla bih i najmlađu. Dim me je skroz opio i zato sam pala, ne mogu da prežalim - priča za "Blic" Danijela Petković, majka nastradale šestomesečne bebe u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u mestu… »
Potresna ispovest majke kojoj je beba izgorela u požaru kod Sopota: "Bacila sam dve ćerke kroz prozor, nju nisam uspela"
Mondo 15.01.2024
Oglasila se majka bebe koja je izgorela u požaru kod Sopota. Oglasila se majka bebe koja je izgorela u požaru kod Sopota. Nezapamćena tragedija dogodila se u mestu Đurinci kod Sopota kada je u požaru u porodičnoj kući, stradala beba stara nepunih… »
„Izbila sam prozor i izbacila dve ćerke, ali bebu nisam uspela jer sam pala“: Potresna ispovest majke nakon što joj je…
Nova 15.01.2024
Nezapamćena tragedija dogodila se u mestu Đurinci kod Sopota kada je u požaru u porodičnoj kući, stradala beba stara nepunih šest meseci. Samo zahvaljujući prisebnosti majke Danijele Petković izbegnuta je još veća tragedija. „Bila sam za… »
Potresna ispovest majke bebe stradale u požaru kod Sopota: "Vatra je već uhvatila ćebence, pokušala sam a nisam uspela…
Kurir 15.01.2024
Danijela Petković, majka šestomesečne bebe koja je nastradala u požaru koji je izbio juče u porodičnoj kući kod Sopota kaže za Kurir da ih je zadesila velika tragedija. Sa vidljivim opekotina na telu i licu, u crnini i sa suzama u očima… »
"Decu izbacila na terasu, a onda je na bebu pao plafon": Rođak porodice o tragediji u Sopotu - Scena je bila jeziva
Mondo 15.01.2024
U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Sopotu stradala je beba, a vatra je buknula zbog kvarcne peći. U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Sopotu stradala je beba, a vatra je buknula zbog kvarcne peći. U porodičnoj kući u selu Đurići… »
"Majka uspela da spase dvoje dece iz požara, a na bebu od 6 meseci je pao plafon": Komšije iz sela kod Sopota o tragediji…
Kurir 15.01.2024
U selu Đurići kod Sopota juče je u porodičnoj kući izbio požar u kom je nastradala šestomesečna devojčica, a kako saznaje Kurir vatra je, navodno, buknula zbog kvarcne peći koja je bila u sobi gde su bila deca! Kako su nam rekli meštani sela… »
Beba bila sama u sobi kad je buknula vatra: Detalji tragedije kod Sopota: Roditelji kasno primetili dim: Dete stradalo, majka…
Blic 14.01.2024
Devojčica stara 6 meseci stradala je u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota. Prema prvim informacijama, beba je bila sama u sobi u trenutku požara, dok su se u drugoj prostoriji nalazili roditelji i dve devojčice, sestre koje su… »
Izgorela kuća u selu kod Sopota, stradalo jednogodišnje dete
Danas 14.01.2024
Devojčica stara nepunih godinu dana stradala je u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota. Požar je izbio u jutarnjim satima u porodičnoj kući u kojoj su živeli roditelji sa troje dece, saznaje RTS. Vatra je zahvatila celu kuću, pri… »
Vesti dana »
Studentkinja na putu do Novog Sada u suzama: „Srce mi je puno, izgrlila bih sve građane koji nas podržavaju“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 38 minutajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 26 minutajoš 118 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 1 satjoš 32 povezane