Повезане вести

Анели Ахмић се одрекла Јањуша! Пред свима завршила са њим па шокирала: Симпатисали смо се, рекла сам да ме чека...

Анели Ахмић се одрекла Јањуша! Пред свима завршила са њим па шокирала: Симпатисали смо се, рекла сам да ме чека...

Курир 15.01.2024
Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш први пут од његовог уласка у ријалити брутално су се суочили пред свима. Јањуш јој је сасуо све у лице, а онда је устала она и пред свима поручила да се одриче Јањуша. - Данас је… »
Брутално суочавање Јањуша и Анели! Заувек је отписао пред целом Елитом и понизио: "Ти си такво..."

Брутално суочавање Јањуша и Анели! Заувек је отписао пред целом Елитом и понизио: "Ти си такво..."

Курир 15.01.2024
Однос Марка Јањушевића Јањуша и Анели Ахмић по његовом повратку у "Елиту" из дана у дан све више је бурнији. Јањуш је сада устао за црним столом и пред свима ју је урнисао. - По повратку Јањушевом, све вам је јасно. Јањуше… »
"Дописивао се са мајком тај дан..." Јањуш до детаља испричао шта се дешавало када је сазнао за братову смрт

"Дописивао се са мајком тај дан..." Јањуш до детаља испричао шта се дешавало када је сазнао за братову смрт

Курир 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш недавно се вратио у ријалити " Елита", након што је изашао из истог због самоубиства брата Михаила. Јањуш је сад открио шта се све дешавало кад је сазнао за трагедију. - Шта ће, кукавица, тако му је… »
Анелина мајка открила све о алену! Јањуш ово хитно мора да чује, открила се права истина

Анелина мајка открила све о алену! Јањуш ово хитно мора да чује, открила се права истина

Курир 15.01.2024
Од Нове године и уласка родитеља у Елиту свима је веома емотиван сусрет био сусрет Анели Ахмић и њене мајке. Наиме, Анели је потрчала том приликом мајци у загљај, а после су и обавиле разговор. Након тога многи су оптужили… »
Унапред договорена шифра: Изнете шокантне ствари на рачун Анели Ахмић, умешани људи из спољног света, настаће општи хаос…

Унапред договорена шифра: Изнете шокантне ствари на рачун Анели Ахмић, умешани људи из спољног света, настаће општи хаос…

Ало 15.01.2024
Доста се спекулисало о овом разговору и шта се ту заправо дешавало. Бура око разговора Анели Ахмић и њене мајке, који се десио на дан Нове године, не стишава се и даље, а том приликом је споменут и извесни Ален. Анелина мајка… »
"Мучи ме то, добро сам и жив": Јањуш сломљен, поверио се Маторој са кнедлом у грлу: "Проћи ће"

"Мучи ме то, добро сам и жив": Јањуш сломљен, поверио се Маторој са кнедлом у грлу: "Проћи ће"

Блиц 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш вратио се у "Елиту" две недеље након што је сахранио брата Михаила, који је одузео себи живот у 27. години. Он је након породичне трагедије смогао снаге да се врати у ријалити, а цимери покушавају на све… »
Због овога маја не може да прежали јањушевог брата Откривено у каквом су односу били, доказ испливао у јавност!

Због овога маја не може да прежали јањушевог брата Откривено у каквом су односу били, доказ испливао у јавност!

Ало 15.01.2024
За ово је мало ко знао. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту пре неколико дана и том приликом открио цимерима шта се десило и због чега је напустио имање. Сви учесници су били у неверици, али сви су… »
Не жели име да јој спомене: Јањуш не зна колико му бивша жена има година: "Она ово ионако не гледа", изричит је да је она…

Не жели име да јој спомене: Јањуш не зна колико му бивша жена има година: "Она ово ионако не гледа", изричит је да је она…

Блиц 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш синоћ је у ријалитију "Елита" открио у каквом је односу са Еном, бившом супругом. - Шта ће, испоштовала сахрану и то је то. Немамо ни однос више, осим око Круне. Не желим да је спомињем, нити треба! Ја са… »
Јањуш имао инцидент у јеку трагедије На ово је морао да реагује, а она је била са њим све време!

Јањуш имао инцидент у јеку трагедије На ово је морао да реагује, а она је била са њим све време!

Ало 15.01.2024
У том тренутку са њим је била ћерка Круна. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту пре неколико дана, након што је имање напустио због породичне трагедије у којој је изгубио рођеног брата. Јањуш је првог… »
Јањуш признао шта се дешава са Еном: Бивша жена му је дошла на сахрану брата: "Не желим ни да је споменем! Никакав однос…

Јањуш признао шта се дешава са Еном: Бивша жена му је дошла на сахрану брата: "Не желим ни да је споменем! Никакав однос…

Блиц 14.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш је у ријалитију "Елита" открио у каквом је односу са Еном, бившом супругом. Он се, након самоубиства брата Михаила, вратио у ријалити, где га опседа Анели Ахмић, што му задаје главобоље. - Шта ти жена… »

Вести дана »