Повезане вести
Анели Ахмић се одрекла Јањуша! Пред свима завршила са њим па шокирала: Симпатисали смо се, рекла сам да ме чека...
Курир 15.01.2024
Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш први пут од његовог уласка у ријалити брутално су се суочили пред свима. Јањуш јој је сасуо све у лице, а онда је устала она и пред свима поручила да се одриче Јањуша. - Данас је… »
Брутално суочавање Јањуша и Анели! Заувек је отписао пред целом Елитом и понизио: "Ти си такво..."
Курир 15.01.2024
Однос Марка Јањушевића Јањуша и Анели Ахмић по његовом повратку у "Елиту" из дана у дан све више је бурнији. Јањуш је сада устао за црним столом и пред свима ју је урнисао. - По повратку Јањушевом, све вам је јасно. Јањуше… »
"Дописивао се са мајком тај дан..." Јањуш до детаља испричао шта се дешавало када је сазнао за братову смрт
Курир 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш недавно се вратио у ријалити " Елита", након што је изашао из истог због самоубиства брата Михаила. Јањуш је сад открио шта се све дешавало кад је сазнао за трагедију. - Шта ће, кукавица, тако му је… »
Анелина мајка открила све о алену! Јањуш ово хитно мора да чује, открила се права истина
Курир 15.01.2024
Од Нове године и уласка родитеља у Елиту свима је веома емотиван сусрет био сусрет Анели Ахмић и њене мајке. Наиме, Анели је потрчала том приликом мајци у загљај, а после су и обавиле разговор. Након тога многи су оптужили… »
Унапред договорена шифра: Изнете шокантне ствари на рачун Анели Ахмић, умешани људи из спољног света, настаће општи хаос…
Ало 15.01.2024
Доста се спекулисало о овом разговору и шта се ту заправо дешавало. Бура око разговора Анели Ахмић и њене мајке, који се десио на дан Нове године, не стишава се и даље, а том приликом је споменут и извесни Ален. Анелина мајка… »
"Мучи ме то, добро сам и жив": Јањуш сломљен, поверио се Маторој са кнедлом у грлу: "Проћи ће"
Блиц 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш вратио се у "Елиту" две недеље након што је сахранио брата Михаила, који је одузео себи живот у 27. години. Он је након породичне трагедије смогао снаге да се врати у ријалити, а цимери покушавају на све… »
Због овога маја не може да прежали јањушевог брата Откривено у каквом су односу били, доказ испливао у јавност!
Ало 15.01.2024
За ово је мало ко знао. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту пре неколико дана и том приликом открио цимерима шта се десило и због чега је напустио имање. Сви учесници су били у неверици, али сви су… »
Не жели име да јој спомене: Јањуш не зна колико му бивша жена има година: "Она ово ионако не гледа", изричит је да је она…
Блиц 15.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш синоћ је у ријалитију "Елита" открио у каквом је односу са Еном, бившом супругом. - Шта ће, испоштовала сахрану и то је то. Немамо ни однос више, осим око Круне. Не желим да је спомињем, нити треба! Ја са… »
Јањуш имао инцидент у јеку трагедије На ово је морао да реагује, а она је била са њим све време!
Ало 15.01.2024
У том тренутку са њим је била ћерка Круна. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту пре неколико дана, након што је имање напустио због породичне трагедије у којој је изгубио рођеног брата. Јањуш је првог… »
Јањуш признао шта се дешава са Еном: Бивша жена му је дошла на сахрану брата: "Не желим ни да је споменем! Никакав однос…
Блиц 14.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш је у ријалитију "Елита" открио у каквом је односу са Еном, бившом супругом. Он се, након самоубиства брата Михаила, вратио у ријалити, где га опседа Анели Ахмић, што му задаје главобоље. - Шта ти жена… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Трамп позвао Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Први резултати избора у Северној Македонији: Кандидати за градоначелнике ВМРО-ДПМНЕ воде у 53 општине
Блиц пре 3 сатајош 5 повезаних