Povezane vesti
Brutalno suočavanje Janjuša i Aneli! Zauvek je otpisao pred celom Elitom i ponizio: "Ti si takvo..."
Kurir 15.01.2024
Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić po njegovom povratku u "Elitu" iz dana u dan sve više je burniji. Janjuš je sada ustao za crnim stolom i pred svima ju je urnisao. - Po povratku Janjuševom, sve vam je jasno. Janjuše, izvini sada, da… »
Aneli Ahmić se odrekla Janjuša! Pred svima završila sa njim pa šokirala: Simpatisali smo se, rekla sam da me čeka...
Kurir 15.01.2024
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš prvi put od njegovog ulaska u rijaliti brutalno su se suočili pred svima. Janjuš joj je sasuo sve u lice, a onda je ustala ona i pred svima poručila da se odriče Janjuša. - Danas je komentarisao da je Maja… »
"Dopisivao se sa majkom taj dan..." Janjuš do detalja ispričao šta se dešavalo kada je saznao za bratovu smrt
Kurir 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio u rijaliti " Elita", nakon što je izašao iz istog zbog samoubistva brata Mihaila. Janjuš je sad otkrio šta se sve dešavalo kad je saznao za tragediju. - Šta će, kukavica, tako mu je naišlo... Zamislite… »
"Gurali su mi Nešto u usta da se smirim": Janjuš otkrio šta se sve dešavalo kad je saznao da mu se brat ubio: "Zamislite…
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio u rijaliti "Elita", nakon što je izašao iz istog zbog samoubistva brata Mihaila. Janjuš je sad otkrio šta se sve dešavalo kad je saznao za tragediju. - Šta će, kukavica, tako mu je naišlo... Zamislite… »
Anelina majka otkrila sve o alenu! Janjuš ovo hitno mora da čuje, otkrila se prava istina
Kurir 15.01.2024
Od Nove godine i ulaska roditelja u Elitu svima je veoma emotivan susret bio susret Aneli Ahmić i njene majke. Naime, Aneli je potrčala tom prilikom majci u zagljaj, a posle su i obavile razgovor. Nakon toga mnogi su optužili Aneli da je pomenula… »
Unapred dogovorena šifra: Iznete šokantne stvari na račun Aneli Ahmić, umešani ljudi iz spoljnog sveta, nastaće opšti…
Alo 15.01.2024
Dosta se spekulisalo o ovom razgovoru i šta se tu zapravo dešavalo. Bura oko razgovora Aneli Ahmić i njene majke, koji se desio na dan Nove godine, ne stišava se i dalje, a tom prilikom je spomenut i izvesni Alen. Anelina majka se sada oglasila i… »
"Muči me to, dobro sam i živ": Janjuš slomljen, poverio se Matoroj sa knedlom u grlu: "Proći će"
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš vratio se u "Elitu" dve nedelje nakon što je sahranio brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život u 27. godini. On je nakon porodične tragedije smogao snage da se vrati u rijaliti, a cimeri pokušavaju na sve načine da mu… »
Janjuš usred tragedije doživeo incident sa taksistom: "Bio sam sa Krunom, i na svu muku on mi priča o tome"
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana se vratio u "Elitu" koju je napustio nakon što mu je saopšteno za smrt brata. Janjuš je, naime, cimerima odmah ispričao za tragediju koja mu se dogodila, a onda nešto kasnije otkrio i da je imao incident… »
"Ne želim da je spomenem" Janjuš otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom ženom Enom: S tom ženom...
Kurir 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš, koji se posle tragedije, vratio u Šimanovce, otkrio u kakvom je odnosu sa Enom, bivšom suprugom. - Šta će, ispoštovala sahranu i to je to. Nemamo ni odnos više, osim oko Krune. Ne želim da je spominjem, niti treba! Ja sa… »
Janjuš usred tragedije doživeo incident sa taksistom! Morao je da reaguje, ona je bila sa njim sve vreme: Na svu muku, on…
Kurir 15.01.2024
Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš vratio se u Elitu pre nekoliko dana, nakon što je imanje napustio zbog porodične tragedije u kojoj je izgubio rođenog brata. Janjuš je prvog dana po povratku bio slomljen, a već drugi dan ušao je u… »
Zbog ovoga maja ne može da prežali janjuševog brata Otkriveno u kakvom su odnosu bili, dokaz isplivao u javnost!
Alo 15.01.2024
Za ovo je malo ko znao. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš vratio se u Elitu pre nekoliko dana i tom prilikom otkrio cimerima šta se desilo i zbog čega je napustio imanje. Svi učesnici su bili u neverici, ali svi su primetili koliko je tužna… »
Ne želi ime da joj spomene: Janjuš ne zna koliko mu bivša žena ima godina: "Ona ovo ionako ne gleda", izričit je da je ona…
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš sinoć je u rijalitiju "Elita" otkrio u kakvom je odnosu sa Enom, bivšom suprugom. - Šta će, ispoštovala sahranu i to je to. Nemamo ni odnos više, osim oko Krune. Ne želim da je spominjem, niti treba! Ja sa tom ženom… »
Janjuš imao incident u jeku tragedije Na ovo je morao da reaguje, a ona je bila sa njim sve vreme!
Alo 15.01.2024
U tom trenutku sa njim je bila ćerka Kruna. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš vratio se u Elitu pre nekoliko dana, nakon što je imanje napustio zbog porodične tragedije u kojoj je izgubio rođenog brata. Janjuš je prvog dana po povratku bio… »
Janjuš priznao šta se dešava sa Enom: Bivša žena mu je došla na sahranu brata: "Ne želim ni da je spomenem! Nikakav…
Blic 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš je u rijalitiju "Elita" otkrio u kakvom je odnosu sa Enom, bivšom suprugom. On se, nakon samoubistva brata Mihaila, vratio u rijaliti, gde ga opseda Aneli Ahmić, što mu zadaje glavobolje. - Šta ti žena kaže? - pitala ga je… »
Vesti dana »
Dve vizije Amerike: Poruke Donalda Trampa i Kamale Haris u završnici predizborne kampanje
NIN pre 56 minutajoš 27 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju: Angažovan tim psihologa i psihijatara da pomognu porodicama
Danas pre 37 minutajoš 8 povezanih