Povezane vesti

"Uplašio sam se, 3 puta je veći od mene": Ubio šuraka Albanca koji mu je silovao ćerku, ovako se brani

"Uplašio sam se, 3 puta je veći od mene": Ubio šuraka Albanca koji mu je silovao ćerku, ovako se brani

Telegraf 15.01.2024
Drugi advokat koji brani ovog pedesetogodišnjaka tvrdi da njegov klijent ne prihvata optužbe koje mu se stavljaju na teret. Otac iz Grčke koji je ubio šuraka Albanca nakon što je saznao da je devet godina silovao njegovu ćerku danas će ponovo biti… »
Otac koji je ubio šuraka Albanca, jer mu je silovao ćerku, pušten da se brani sa slobode

Otac koji je ubio šuraka Albanca, jer mu je silovao ćerku, pušten da se brani sa slobode

Telegraf 15.01.2024
O daljoj sudbini osumnjičenog biće odlučeno do kraja nedelje, do tada je u kućnom pritvoru. Muškarac (50) koji je osumnjičen da je ubio svog šuraka Albanca u Grčkoj, nakon što je saznao da mu je ovaj devet godina silovao ćerku, pušten je da se… »
Poznato u kakvom je stanju devojka koju je silovao ujak Albanac: Njena drugarica otkrila šokantne detalje

Poznato u kakvom je stanju devojka koju je silovao ujak Albanac: Njena drugarica otkrila šokantne detalje

Telegraf 15.01.2024
Policija strahuje da sestričina nije jedina žrtva ubijenog Albanca. Otac iz Grčke koji je ubio šuraka Albanca nakon što je saznao da je devet godina silovao njegovu ćerku, danas će ponovo biti saslušan. Do tragedije koja je potresla ceo Balkan… »
Otac ubio ujaka Albanca čim je čuo da mu je godinama silovao ćerku! "Terao sam ga da prizna, a on me se nije plašio!"

Otac ubio ujaka Albanca čim je čuo da mu je godinama silovao ćerku! "Terao sam ga da prizna, a on me se nije plašio!"

Mondo 15.01.2024
Devojku iz Volosa u Grčko je ujak Albanac godinama silovao, a kada je to priznala ocu, on ga je ubio. Devojku iz Volosa u Grčko je ujak Albanac godinama silovao, a kada je to priznala ocu, on ga je ubio. Otac iz Grčke koji je ubio ujaka Albanca nakon… »
"Tri puta je veći od mene, uplašio sam se i pucao": Ubio zeta Albanca koji mu silovao ćerku (18) od 9. godine, branio se na…

"Tri puta je veći od mene, uplašio sam se i pucao": Ubio zeta Albanca koji mu silovao ćerku (18) od 9. godine, branio se na…

Kurir 15.01.2024
Otac iz Grčke koji je ubio zeta Albanca nakon što je saznao da je devet godina silovao njegovu ćerku danas će ponovo biti saslušan. Njegov advokat ispričao je medijima da njegov klijent nije nameravao da puca u bilo koga. "Pozvao sam ga tamo da bih… »

Vesti dana »