Повезане вести
"Уплашио сам се, 3 пута је већи од мене": Убио шурака Албанца који му је силовао ћерку, овако се брани
Телеграф 15.01.2024
Други адвокат који брани овог педесетогодишњака тврди да његов клијент не прихвата оптужбе које му се стављају на терет. Отац из Грчке који је убио шурака Албанца након што је сазнао да је девет година силовао његову ћерку… »
Отац који је убио шурака Албанца, јер му је силовао ћерку, пуштен да се брани са слободе
Телеграф 15.01.2024
О даљој судбини осумњиченог биће одлучено до краја недеље, до тада је у кућном притвору. Мушкарац (50) који је осумњичен да је убио свог шурака Албанца у Грчкој, након што је сазнао да му је овај девет година силовао ћерку… »
Познато у каквом је стању девојка коју је силовао ујак Албанац: Њена другарица открила шокантне детаље
Телеграф 15.01.2024
Полиција страхује да сестричина није једина жртва убијеног Албанца. Отац из Грчке који је убио шурака Албанца након што је сазнао да је девет година силовао његову ћерку, данас ће поново бити саслушан. До трагедије која је… »
"Три пута је већи од мене, уплашио сам се и пуцао": Убио зета Албанца који му силовао ћерку (18) од 9. године, бранио се на…
Курир 15.01.2024
Отац из Грчке који је убио зета Албанца након што је сазнао да је девет година силовао његову ћерку данас ће поново бити саслушан. Његов адвокат испричао је медијима да његов клијент није намеравао да пуца у било кога. "Позвао… »
Вести дана »

У Новом Саду и Ужицу скупови подршке студентима Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу
РТВ пре 48 минутајош 54 повезане

Италијански Ф-35 подигнути у Естонији: Режим "брзе реакције" је активиран
Б92 пре 48 минутајош 47 повезаних

БИА због војне параде позвала десетак студената на „пријатељски и необавезан разговор“
Време пре 9 сатијош 7 повезаних