Povezane vesti
Evo da li će se snimati nastavak filma "Nedelja" - Producent otkrio da li im je Ceca ispričala detalje Džejevog života!
Mondo 15.01.2024
Producent filma "Nedelja" otkrio je kako je došlo do toga da Ceca otpeva numeru "Za kraj", ali i da li će biti nastavka filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom. Producent filma "Nedelja" otkrio je kako je došlo do toga da Ceca otpeva numeru "Za kraj"… »
Trebalo je ja da otpevam pesmu za film o Džeju, ne Ceca! Pevačica ne krije nezadovoljstvo i očekuje poziv!
Mondo 15.01.2024
Pevačica Mina Kostić u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji otkrila je da je očekivala poziv za film "Nedelja". Pevačica Mina Kostić u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji otkrila je da je očekivala poziv za film "Nedelja". Film o pokojnom… »
Ne znam zašto je Ceca otpevala pesmu za film o Džeju! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim…
Kurir 15.01.2024
Mina Kostić razjasnila je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića da li je trebalo da glumi u filmu Nedelja o Džeju Ramadanovskom. Kako je bila bliska sa legendarnim pevačem i sa njim snimila evergrin Slavija, neki su očekivali da će se ona pojavati u… »
Vesti dana »

Alarm u Srbijavozu: Privremena obustava saobraćaja nakon dojave o postavljenim eksplozivnim napravama
Telegraf pre 17 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 41 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu: Pominju čekiće i molotovljeve koktele
Blic pre 42 minutajoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 47 minutajoš 1 povezana

Skupština RS-a usvojila zakon o osnivanju specijalnog entitetskog suda i tužilaštva
Al Jazeera pre 9 satijoš 4 povezane