Povezane vesti

Kad arkan uđe svi ustanu, ja ne! Bivša dadilja otkrila sve o Ražnatovićima - Čuvala sam Anastasiju, a posle sahrane...

Kad arkan uđe svi ustanu, ja ne! Bivša dadilja otkrila sve o Ražnatovićima - Čuvala sam Anastasiju, a posle sahrane...

Mondo 15.01.2024
Kada su joj ponudili prvi posao nećkala se, onda je oduševila Arkana i postala Anastasijina dadilja. Kada su joj ponudili prvi posao nećkala se, onda je oduševila Arkana i postala Anastasijina dadilja. Danas, 15. januara, navršilo se 24 godine od… »
"Budi srećna ako možeš... " Ceca Ražnatović nikad neće zaboraviti poslednji savet koji joj je Arkan dao, reči joj se…

"Budi srećna ako možeš... " Ceca Ražnatović nikad neće zaboraviti poslednji savet koji joj je Arkan dao, reči joj se…

Kurir 15.01.2024
Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre 24 godine na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u prestoničkom hotelu "Interkontinental". Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je jednom prilikom u emisiji „Svitanje“ na televiziji Pink, gde je… »
Ceca bila u "Interkontinentalu" kad je ubijen Arkan! Rastali se, a par minuta kasnije uleteo on i tražio joj pištolj

Ceca bila u "Interkontinentalu" kad je ubijen Arkan! Rastali se, a par minuta kasnije uleteo on i tražio joj pištolj

Mondo 15.01.2024
Ono što mnogi ne znaju je da je Ceca bila u "Interkontinentalu" kad je ubijen Arkan. Ono što mnogi ne znaju je da je Ceca bila u "Interkontinentalu" kad je ubijen Arkan. Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u… »
"Vadila sam mu krv iz usta, vrištala sam..." Ceca pre 24 godine pokušala da spase Arkana: Bacila sam mu svoj pištolj i ...

"Vadila sam mu krv iz usta, vrištala sam..." Ceca pre 24 godine pokušala da spase Arkana: Bacila sam mu svoj pištolj i ...

Kurir 15.01.2024
Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u prestoničkom hotelu "Interkontinental". Danas se navršava 24 godine od njegove smrti. Porodica je Arkanu bila veoma važna, a svi dobro znaju da je bio u braku sa… »

Vesti dana »