Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Ateš, grupa koja špijunira Ruse na okupiranom Krimu
Južne vesti 15.01.2024
BBC „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči u žbunju. Kaže nam da je član grupe po imenu Ateš - reč koja znači „vatra" na krimskotatarskom jeziku… »
BBC News 15.01.2024
Ateš, što znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku, navodi da prikuplja podatke o ruskoj vojsci u okupiranoj Ukrajini. „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije… »
Danas 15.01.2024
„Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo.“ Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči u žbunju. Kaže nam da je član grupe po imenu Ateš – reč koja znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku… »
Radio 021 15.01.2024
Ateš, što znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku, navodi da prikuplja podatke o ruskoj vojsci u okupiranoj Ukrajini. BBC „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 46 minutajoš 15 povezanih

Mediji objavili snimak: Dogovor za nasilje i upad u RTS u subotu; Studenti se ograđuju
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 40 minutajoš 10 povezanih

Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 23 minutajoš 1 povezana