Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Ateš, grupa koja špijunira Ruse na okupiranom Krimu
Južne vesti 15.01.2024
BBC „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči u žbunju. Kaže nam da je član grupe po imenu Ateš - reč koja znači „vatra" na krimskotatarskom jeziku. Preko aplikacije… »
BBC News 15.01.2024
Ateš, što znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku, navodi da prikuplja podatke o ruskoj vojsci u okupiranoj Ukrajini. „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči u… »
Danas 15.01.2024
„Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo.“ Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči u žbunju. Kaže nam da je član grupe po imenu Ateš – reč koja znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku. Preko aplikacije za… »
Radio 021 15.01.2024
Ateš, što znači „vatra“ na krimskotatarskom jeziku, navodi da prikuplja podatke o ruskoj vojsci u okupiranoj Ukrajini. BBC „Imao sam osećaj da me neko gleda. Srce mi je tuklo kao ludo." Čovek, koga ćemo zvati Agent broj jedan, pravi fotografije dok čuči… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 21 minutajoš 1 povezana

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 2 satajoš 1 povezana