Повезане вести

Ђерона: Верујем у овај тим, и даље имамо доста тога да покажемо

Ђерона: Верујем у овај тим, и даље имамо доста тога да покажемо

Политика 15.01.2024
МИНХЕН – Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Антонио Ђерона изјавио је данас у Минхену да ће његов тим ићи на победу против Црне Горе у последњем, трећем колу групе Ц на Европском првенству у Немачкој. Србија је у… »
Ђерона: И даље верујем у овај тим

Ђерона: И даље верујем у овај тим

Спорт клуб 15.01.2024
После болног пораза од репрезентације Мађарске у другом колу групе Ц на Европском првенству, Орлове последњег такмичарског дана очекује дан одлуке и дуел са екипом Црне Горе. Црногорци су екипа која је била на свега неколико… »
Ђерона: До три сата ноћу анализирао сам меч са Мађарском, и даље верујем у момке

Ђерона: До три сата ноћу анализирао сам меч са Мађарском, и даље верујем у момке

Данас 15.01.2024
Селектор рукометаша Србије и даље оптимистичан, упркос веома тешкој позицији у Групи Ц пред сутрашњи, одлучујући меч са Црном Гором. Поразом од Мађарске (28:27) рукометаши Србије закомпликовали су себи позицију пред меч… »
"Удвара се играчима": Легендарни Веселин Вујовић жестоко критикује селектора Србије

"Удвара се играчима": Легендарни Веселин Вујовић жестоко критикује селектора Србије

Вечерње новости 15.01.2024
РУКОМЕТНА репрезентација Србије изгубила је синоћ од Мађарске у другом мечу групне фазе Европског првенства у Немачкој. Фото: Профимедиа "Орлови" су одиграли веома слабо против Мађара и сада их само победа у последњем колу над… »
Стручни угао – Вујовић: Коме се удвара Ђерона?

Стручни угао – Вујовић: Коме се удвара Ђерона?

Спортски журнал 15.01.2024
Пораз Србије од Мађарске за наш лист анализирао је легендарни Веселин Вујовић. Не знам одакле да почнем - толико глупости, апсурдних и нелогичних ситуација... Кад погледам из тренерског угла, школе коју сам прошао, апсурдно ми је… »
Ђерона свестан разлога пораза - физички смо слаби!

Ђерона свестан разлога пораза - физички смо слаби!

Спортске.нет 15.01.2024
Репрезентација Србије је пред великим испитом. Мораће у последњем колу да савлада Црну Гору уколико жели да прође у наредну фазу ЕП, али ни то можда неће бити довољно јер уколико Исланд одигра нерешено или савлада Мађарску… »
Србија се ништа не пита! Ово је једини начин на који "орлови" могу у наредну фазу Европског првенства

Србија се ништа не пита! Ово је једини начин на који "орлови" могу у наредну фазу Европског првенства

Вечерње новости 15.01.2024
ТЕСНИМ поразом од Мађарске (28:27) рукометаши Србије довели су себе у позицију да стрепе за пласман у наредну рунду Европског првенства у Немачкој. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, ништа не зависи више од "орлова", који ће морати да победе… »

Вести дана »