Повезане вести
Ђерона: Верујем у овај тим, и даље имамо доста тога да покажемо
Политика 15.01.2024
МИНХЕН – Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Антонио Ђерона изјавио је данас у Минхену да ће његов тим ићи на победу против Црне Горе у последњем, трећем колу групе Ц на Европском првенству у Немачкој. Србија је у… »
Ђерона: И даље верујем у овај тим
Спорт клуб 15.01.2024
После болног пораза од репрезентације Мађарске у другом колу групе Ц на Европском првенству, Орлове последњег такмичарског дана очекује дан одлуке и дуел са екипом Црне Горе. Црногорци су екипа која је била на свега неколико… »
Ђерона: До три сата ноћу анализирао сам меч са Мађарском, и даље верујем у момке
Данас 15.01.2024
Селектор рукометаша Србије и даље оптимистичан, упркос веома тешкој позицији у Групи Ц пред сутрашњи, одлучујући меч са Црном Гором. Поразом од Мађарске (28:27) рукометаши Србије закомпликовали су себи позицију пред меч… »
"Удвара се играчима": Легендарни Веселин Вујовић жестоко критикује селектора Србије
Вечерње новости 15.01.2024
РУКОМЕТНА репрезентација Србије изгубила је синоћ од Мађарске у другом мечу групне фазе Европског првенства у Немачкој. Фото: Профимедиа "Орлови" су одиграли веома слабо против Мађара и сада их само победа у последњем колу над… »
Стручни угао – Вујовић: Коме се удвара Ђерона?
Спортски журнал 15.01.2024
Пораз Србије од Мађарске за наш лист анализирао је легендарни Веселин Вујовић. Не знам одакле да почнем - толико глупости, апсурдних и нелогичних ситуација... Кад погледам из тренерског угла, школе коју сам прошао, апсурдно ми је… »
Ђерона свестан разлога пораза - физички смо слаби!
Спортске.нет 15.01.2024
Репрезентација Србије је пред великим испитом. Мораће у последњем колу да савлада Црну Гору уколико жели да прође у наредну фазу ЕП, али ни то можда неће бити довољно јер уколико Исланд одигра нерешено или савлада Мађарску… »
Србија се ништа не пита! Ово је једини начин на који "орлови" могу у наредну фазу Европског првенства
Вечерње новости 15.01.2024
ТЕСНИМ поразом од Мађарске (28:27) рукометаши Србије довели су себе у позицију да стрепе за пласман у наредну рунду Европског првенства у Немачкој. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, ништа не зависи више од "орлова", који ће морати да победе… »
Вести дана »

Дачић: Несрећа код Сремске Митровице због неприлагођене брзине
Радио 021 пре 27 минутајош 106 повезаних

Облачно јутро и киша у већем делу Србије, поподне разведравање
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 27 повезаних

Како ће Путин стићи до Мађарске? Коридор преко Србије најреалнија опција! Ево које све препреке ће руски председник морати да савлада
Курир пре 48 минутајош 17 повезаних

Пауновић: Могуће усвајање Закона о јединственом бирачком списку почетком новембра
Бета пре 2 сатајош 13 повезаних

РТРС: Ана Тришић Бабић биће предложена за вршиоца дужности председника Републике Српске
РТС пре 1 сатјош 12 повезаних