Povezane vesti
Mira Škorić žestoko isprozivala maju Berović: Ti nisi mlada, pevaš jadno, a tvoja raspala mentorka... Bura na mrežama
Kurir 15.01.2024
Maja Berović i Ceca Ražnatović nedavno su predstavile novu verziju duetske pesme "Ne računaj na mene". U originalu, ovu numeru su izvele Ceca i Mira Škorić, a oko cele priče podigla se velika prašina. Maja Berović je najpre iznenadila sve kada je otkrila… »
Maja o duetu sa Cecom i reakciji Mire Škorić: „Na njenom mestu poslala bih šampanjac i bombonjeru“
Nova 15.01.2024
Popularna pevačica vredno radi i nastupa, a sada se osvrnula na uspehe koji su obeležili prethodnu godinu i početak 2024. Iako je od početka godine prošlo tek petnaest dana, Maja Berović može da se pohvali da je već ostvarila velike rezultate. Popularna… »
"Ako si ostavio pečat svi će znati da je tvoja pesma" Pevačica pobesnela zbog kavera "Ne računaj mene", pa udarila na Miru…
Kurir 15.01.2024
Pesma "Ne računaj na mene" izazvala je pravu buru na muzičkoj sceni kada su je Ceca Ražnatović i Maja Berović prepevale i snimile svoju verziju koja je podigla veliku prašinu. Sada se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja nije krila oduševljenje ovim… »
Vesti dana »

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 2 satajoš 25 povezanih

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih