Повезане вести

Срби сјајно стартовали у Мелбурну, а нису још сви играли: Ко се придружује Нолету и Миши? Сутра нас очекују занимљиви мечеви!…

Срби сјајно стартовали у Мелбурну, а нису још сви играли: Ко се придружује Нолету и Миши? Сутра нас очекују занимљиви мечеви!…

Курир 15.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић Мечеви Лајовића, Ђереа и Крунић на програму квалитетом богатог трећег дана Аустралијан Опена... Добро је почело за српску тениску делегацију у Мелбурну, а чињеница да су и Ђоковић и… »
Медведев ексклузивно за курир: Рус љут на организаторе јер га нису испоштовали - тражио је само једну ствар, а ни то није…

Медведев ексклузивно за курир: Рус љут на организаторе јер га нису испоштовали - тражио је само једну ствар, а ни то није…

Курир 15.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић По великој топлоти је популарни “Медвед” успео да после предаје противника у 5. сету прескочи први препреку ове године у Мелбурну, изазов за који није крио да је меч против… »
Кецмановић после победе на аустралијан опену: "Драго ми је да сам успео да останем позитиван, што није карактеристично за мене"…

Кецмановић после победе на аустралијан опену: "Драго ми је да сам успео да останем позитиван, што није карактеристично за мене"…

Курир 15.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић Лепо је видети Миомира Кецмановића задовољног и насмејаног на конференцији за медије, а за то је данас било пуно разлога. Јапанац Ватануки је познаник нашег аса још из јуниорских… »

Вести дана »