Povezane vesti
Srbi sjajno startovali u Melburnu, a nisu još svi igrali: Ko se pridružuje Noletu i Miši? Sutra nas očekuju zanimljivi mečevi!…
Kurir 15.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović Mečevi Lajovića, Đerea i Krunić na programu kvalitetom bogatog trećeg dana Australijan Opena... Dobro je počelo za srpsku tenisku delegaciju u Melburnu, a činjenica da su i Đoković i Kecmanović izvojevali… »
Medvedev ekskluzivno za kurir: Rus ljut na organizatore jer ga nisu ispoštovali - tražio je samo jednu stvar, a ni to nije…
Kurir 15.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović Po velikoj toploti je popularni “Medved” uspeo da posle predaje protivnika u 5. setu preskoči prvi prepreku ove godine u Melburnu, izazov za koji nije krio da je meč protiv kvalifikanta Atmana iz Francuske… »
Kecmanović posle pobede na australijan openu: "Drago mi je da sam uspeo da ostanem pozitivan, što nije karakteristično za mene"…
Kurir 15.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović Lepo je videti Miomira Kecmanovića zadovoljnog i nasmejanog na konferenciji za medije, a za to je danas bilo puno razloga. Japanac Vatanuki je poznanik našeg asa još iz juniorskih dana, i tokom meča koji je… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 28 povezanih

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

Zelenski uručio pismo zahvalnosti Melaniji Tramp, razgovori o bezbednosnim garancijama i teritorijama
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 265 povezanih

Protest podrške studentkinji FPN-a u Beogradu, naguravanje sa policijom na blokadi suda u Novom Sadu
NIN pre 57 minutajoš 42 povezane