Povezane vesti

"Niko normalan ne menja dobitnu kombinaciju" Veselin Vujović progovorio o reprezentaciji Srbije i pravilima: Ja sam bio…

"Niko normalan ne menja dobitnu kombinaciju" Veselin Vujović progovorio o reprezentaciji Srbije i pravilima: Ja sam bio…

Kurir 15.01.2024
Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u 2. kolu grupe C na Evropskom prvenstvu od Mađarske rezultatom 28:27 (14:13), pa tako sutra u duelu protiv Crne Gore moramo da zavisimo od ishoda meča Mađarske i Islanda. Treba nam trijumf Mađara. Veselin… »
Đerona pred Crnu Goru: I dalje verujem u ovu ekipu

Đerona pred Crnu Goru: I dalje verujem u ovu ekipu

Radio sto plus 15.01.2024
“Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizirao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su… »
"Do tri sata sam gledao i analizirao utakmicu protiv Mađarske" Toni Đerona posle bolnog poraza Srbije: "Ja verujem svojoj…

"Do tri sata sam gledao i analizirao utakmicu protiv Mađarske" Toni Đerona posle bolnog poraza Srbije: "Ja verujem svojoj…

Kurir 15.01.2024
Posle bolnog poraza od reprezentacije Mađarske u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu, Orlove poslednjeg takmičarskog dana očekuje dan odluke i duel sa ekipom Crne Gore. Crnogorci su ekipa koja je bila na svega nekoliko minuta od uzimanja bodova… »

Vesti dana »