Povezane vesti
Ušla sam u sobu svog sina i pomerila krevet: Kad me šlog nije strefio od prizora, oblio me hladan znoj! Ne pravite grešku kao…
Kurir 15.01.2024
Keri, majka osmoro dece iz Mančestera u Velikoj Britaniji, zgrozila je korisnike društvenih mreža nakon što je na TikTok-u objavila šta je pronašla dok je čistila spavaću sobu svog sina. Pomerila je krevet kako bi što bolje očistila prostoriju i zatekla… »
Ušla sam kod sina u sobu i pomerila krevet: Kad u nesvest nisam pala zbog prizora, ne pravite grešku kao ja! (video)
Mondo 15.01.2024
"Nadam se da će vam moje iskustvo pomoći da vam se ne desi isto", rekla je očajna majka. "Nadam se da će vam moje iskustvo pomoći da vam se ne desi isto", rekla je očajna majka. Keri, majka osmoro dece iz Mančestera u Velikoj Britaniji, zgrozila je… »
Vesti dana »

Guverner Aljaske spreman da bude domaćin sastanka Trampa i Putina
Euronews pre 24 minutajoš 91 povezana

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 39 minutajoš 20 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 54 minutajoš 15 povezanih

Nagasaki, osamdeset godina kasnije: Razbijanje mita o bombi koja je okončala rat
Vreme pre 59 minutajoš 13 povezanih