Povezane vesti
Nebojša Milenković primio nagradu "Lazar Trifunović"
Telegraf 15.01.2024
"Pripadam retkoj vrsti, već duže odumirućoj, usled čega nisam siguran da li se radi o nacionalnom ili verskom opredeljenju, tek, ja sam idealista!", započeo je svoj govor laureat. Dobitnik nagrade "Lazar Trifunović“ za 2023. godinu, istoričar umetnosti… »
Nebojši Milenkoviću uručena nagrada "Lazar Trifunović": Pripadam retkoj vrsti, ja sam idealista
Radio 021 15.01.2024
Dobitniku nagrade "Lazar Trifunović" za 2023. godinu, istoričaru umetnosti Nebojši Milenkoviću, uručeno je ovo prestižno priznanje na svečanosti u Galeriji Artget Kulturnog centra Beograda. Stručni žiri je doneo odluku da se nagrada dodeli Milenkoviću za… »
Vesti dana »
Zejna otkrila paprenu cifru koju je platila za nastup na RTS: Odmah je spomenula ko joj je pomogao: “10.000 €”
Telegraf pre 5 satijoš 13 povezanih
(Mape) Veliki obrt baš za Dan žena: do kraja februara idemo i do 21 stepen, a onda u martu stiže hladan tuš! Ne odlažite zimske jakne
Blic pre 38 minutajoš 7 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Naši neprijatelji će se pokajati; Fon der Lajen: Nemoguće dati tačan datum prijema Ukrajine u EU
RTV pre 23 minutajoš 1 povezana
Serlot het-trikom srušio Klub Briž i odveo Atletiko Madrid u osminu finala Lige šampiona (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih