Povezane vesti
(Video): Nikolina je snimila operaciju promene pola Bila je muško, a sada je žena: "Prva dva dana sam imala jake bolove"
Blic 15.01.2024
Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a sada je na red došla i njena operacija promene pola. Naime, Nikolina Kovačević priznaje da je preko 9 godina čekala na operaciju promene pola. - Operaciju pola želim od kad sam… »
Nikolina imala operaciju promene pola i sve je snimila: Nekad se zvala Njegoš, evo kako se sada oseća: "Imala sam jake bolove"…
Kurir 15.01.2024
Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a sada je na red došla i njena operacija promene pola. Naime, Nikolina Kovačević priznaje da je preko 9 godina čekala na operaciju promene pola. - Operaciju pola želim od kad sam… »
Vesti dana »

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Na današnji dan: Rođeni Vorhol i Fleming, preminuli Dijego Velaskez i Robin Kuk
Radio 021 pre 21 minutajoš 2 povezane

FOTO Poljaci spremili kavez za navijače Zvezde: Pogledajte gde će biti smešteni Srbi
Nova pre 16 minutajoš 5 povezanih

Ovo je današnji srednji kurs evra: Narodna banka Srbija objavila novu vrednost valute
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane