Povezane vesti
Janjuš se rasuo na komade, plakao kao kiša: Progovorio o porodici, nastao muk za crnim stolom, a onda se obratio Maji: "Ona je…
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se uselio u Belu kuću, a sada je ustao za crnim stolom i pričom o porodici rasplakao sve. - Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim. Kad sam… »
Janjuš ne dolazi sebi! Prolio reku suza zbog tragedije koju je preživeo, pa šokirao sve: Maja se više potresla od Aneli!
Kurir 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se uselio u Belu kuću, a sada je ustao za crnim stolom i pričom o porodici rasplakao sve. - Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim. Kad sam… »
Vesti dana »

Crnogorac uhapšen kod Beograda: Pokušao da prošvercuje 60 kilograma marihuane, oglasio se Dačić
Blic pre 12 minutajoš 48 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Insajder pre 1 satjoš 76 povezanih

Počela isporuka pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Glas Šumadije pre 1 minutjoš 12 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih