Povezane vesti
Janjuš se rasuo na komade, plakao kao kiša: Progovorio o porodici, nastao muk za crnim stolom, a onda se obratio Maji: "Ona…
Blic 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se uselio u Belu kuću, a sada je ustao za crnim stolom i pričom o porodici rasplakao sve. - Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim… »
Janjuš ne dolazi sebi! Prolio reku suza zbog tragedije koju je preživeo, pa šokirao sve: Maja se više potresla od Aneli!
Kurir 15.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nedavno se uselio u Belu kuću, a sada je ustao za crnim stolom i pričom o porodici rasplakao sve. - Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele da uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 45 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 34 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 34 minutajoš 35 povezanih