Povezane vesti
Gutereš: Prestati sa igranjem vatrom na granici između Izraela i Libana
Politika 15.01.2024
NjUJORK – Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozvao je danas da se prestane sa „igranjem vatrom” na granici između Izraela i Libana gde traje sukob militantne grupe Hezbolah i izraelske vojske (IDF). „Ozbiljno sam zabrinut… »
Vesti online 15.01.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozvao je danas da se prestane sa “igranjem vatrom” na granici između Izraela i Libana gde traje sukob militantne grupe Hezbolah i izraelske vojske (IDF). – Ozbiljno sam zabrinut zbog… »
RTV 15.01.2024
NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozvao je danas da se prestane sa "igranjem vatrom" na granici između Izraela i Libana gde traje sukob militantne grupe Hezbolah i izraelske vojske (IDF). "Ozbiljno sam zabrinut zbog… »
Vesti dana »
Počela komemoracija Draganu Markoviću u Skupštini Srbije, prisustvuju državni zvaničnici
Euronews pre 11 minutajoš 58 povezanih
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 42 minutajoš 24 povezane
Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora u Rumuniji
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Dačić kaže da lekari nisu konstatovali povrede kod penzionera koji tvrdi da je pretučen u policiji
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 14 povezanih
Prosvetari otvorili mogućnost nezaključivanja ocena na polugodištu: Štrajk se nastavlja, rešenje ni na vidiku
NIN pre 42 minutajoš 15 povezanih