Povezane vesti
(Foto) ovo je supruga Peđe medenice: Učesnica "Elite" tvrdi da je bila intimna sa njenim mužem: Evo kako izgleda žena sa kojom…
Blic 16.01.2024
U domaćoj javnosti podigla se bura nakon što je učesnica rijalitija "Zadruga 7 Elita", Jovana Cvijanović rekla da je popularni pevač Peđa Medenica varao svoju ženu sa njom. - Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene… »
Ovo je supruga Peđe medenice! Učesnica Elite otkrila da je suprugu varao s njom! Pevač i dalje ćuti
Kurir 16.01.2024
Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović otkrila je da je pevač Peđa Medenica varao suprugu s njom, što je potvrdila njena sestra za medije. Već danima se u rijalitiju priča o njihovom odnosu, a Jovana je izela tvrdnje da su bili zajedno dok je ona bila… »
"Izlazili smo zajedno, veliki gospodin" Sestra Jovana Cvijanović oglasila posle afere sa oženjenim Peđom Medenicom
Kurir 16.01.2024
Takmičarka "Elite" Jovana Cvijanović priznala je da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, a sada se oglasila i njena sestra Ivana i otkrila detalje odnosa. - Peđa je jedan veliki gospodin i kompozitor, koji nema nijednu mrlju u svojoj… »
"Varao je trudnu ženu, imam njegove intimne fotke": Učesnica "Elite" priznala aferu sa Peđom Medenicom: "Govorio je da mu je…
Blic 16.01.2024
Učesnica "Elite", Jovana Cvijanović priznala je da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom. Tvrdnje rijaliti učesnice šokirale su mnoge, a sada su isplivali još skandalozniji detalji. Naime, jedna od tema u emisiji "Pretres sa Milanom… »
"Posle njegovog nastupa smo vodili ljubav" - Pred kamerama otkrila detalje afere s Peđom Medenicom: Upoznala sam mu ženu
Mondo 16.01.2024
Učesnica "Elite" je prvo negirala, a potom otkrila sve detalje odnosa sa pevačem Peđom Medenicom. Učesnica "Elite" je prvo negirala, a potom otkrila sve detalje odnosa sa pevačem Peđom Medenicom. Jovana Cvijanović, trenutna učesnica rijaliti programa… »
Vesti dana »

Potresna poruka na spomeniku Saše Popovića, ove reči slamaju srca: "Nikada te nećemo zaboraviti..."
Telegraf pre 43 minutajoš 34 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 38 povezanih

Bogdanović ne igra protiv Letonije – čekaju se dodatna ispitivanja
Sputnik pre 9 minutajoš 37 povezanih

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane

Kineski lider dočekuje strane lidere pre regionalnog samita
Radio sto plus pre 19 minutajoš 23 povezane