Povezane vesti
Bio je baja iz separea, svašta sam pomislila! Luna i Marko otkrili nepoznate detalje iz svog odnosa - Znala sam ko je on
Mondo 16.01.2024
Luna Đogani i Marko Miljković za godišnjicu svoje ljubavi otvorili su dušu i ispričali malo poznate detalje svog odnosa. Luna Đogani i Marko Miljković za godišnjicu svoje ljubavi otvorili su dušu i ispričali malo poznate detalje svog odnosa… »
"On je bio baja, a ja sam ga izdaleka posmatrala": Luna otkrila kada je prvi put primetila Marka, a evo ko se prvi zaljubio
Blic 15.01.2024
Popularni rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković su 2019. godine otpočeli svoju ljubavnu priču u "Zadruzi", nakon čega su nastavili da se zabavljaju i u spoljnom svetu. Ubrzo posle su se i venčali, a svoj brak su krunisali naslednicama, Mijom i… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 8 povezanih
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji, jedna puštena kući
N1 Info pre 31 minutajoš 5 povezanih
Da li Izrael sprema aneksiju Zapadne obale? Odmah nakon primirja u Gazi krenuo novi udar na Palestince
Euronews pre 55 minutajoš 2 povezane
Tonči Huljić se oglasio povodom veze njegovog sina sa Jelenom Rozgom: "Neću ja da mu ulazim u krevet"
Mondo pre 31 minutajoš 4 povezane