Повезане вести
Брутална објава ЈК: Мислила сам да је ова само глупа па срља у пропаст звану Наногица! Подигла естрадни муљ - Прија, Теа…
Курир 16.01.2024
Певачица Јелена Карлеуша стала је на страну пријатељице и колегинице Мире Шкорић која је осула паљбу по Маји Беровић и бившој другарици Светлани Цеци Ражнатовић које су снимиле дует "Не рачунај на мене", старе песме коју су… »
Букти рат око песме цеце и мире у драму се укључила још једна позната певачица, њена порука је брутална: Треба да вас је…
Курир 16.01.2024
Песма "Не рачунај на мене" изазвала је праву буру на музичкој сцени када су је Цеца Ражнатовић и Маја Беровић препевале и снимиле своју верзију. Сада се огласила и певачица Сашка Каран, која није крила одушевљење овим хит… »
Сви су чекали цецин одговор Ево како је реаговала на бруталне прозивке Мире Шкорић и Јелене Карлеуше
Курир 16.01.2024
Јелена Карлеуша дигла је прашину објавом на друштвеној мрежи Инстаграм у којој је, као подршку колегиници и пријатељици Мири Шкорић, жестоко оплела по Светлани Цеци Ражнатовић. Контактирали смо ПР службу Светане Цеце Ражнатовић… »
Мира Шкорић је прозвала да није млада: Шокираће вас које је годиште Маја Беровић
Курир 16.01.2024
Цела прашина дигла се пошто су Маја Беровић и Цеца Ражнатовић представиле нову верзију дуетске песме "Не рачунај на мене", коју су у оригиналу извеле Цеца и Мира Шкорић. Беровићева је у једном интервјуу колегоницу није назвала… »
Многе сте глупе и поводљиве! Јк брутално ударила на естраду, споменула Прију, Дару... - Срља у пропаст звану наногица!
Мондо 16.01.2024
Јелена Карлеуша једном објавом сурово је ударила на естраду и направила пометњу на интернету. Јелена Карлеуша једном објавом сурово је ударила на естраду и направила пометњу на интернету. Певачица Јелена Карлеуша која је… »
"Глупачо, стварно си за 100 динара" - Мира сурово испроизивала Мају Беровић, све се тресе: Твоја распала менторка...
Мондо 16.01.2024
Мира Шкорић сурово и без длаке на језику је јавно ударила на Мају Беровић. Мира Шкорић сурово и без длаке на језику је јавно ударила на Мају Беровић. Колегинице Маја Беровић и Светлана Цеца Ражнатовић све су изненадиле када су… »
Од љубави до мржње! Овако је пукло велико пријатељство Цеце и Мире: "Боље да ћутим..."
Курир 16.01.2024
Певачица Мира Шкорић, иако је желела да остане по страни и не оглашава по медијима јер је нису консултовали због песме "Не рачунај на мене", ипак није могла да остане равнодушна на "провокацију" Маје Беровић која је заједно са… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана