Povezane vesti
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO, ne razumem insistiranje Evropske unije
Politika 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosmetu, prenosi Gazeta 10. Voker je u ontervjuu za… »
"Ne razumem insistiranje EU": Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Blic 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS Vilijam Voker rekao je da ne podržava formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu, prenosi Gazeta 10. Voker je u intervjuu… »
Doliva ulje na vatru Voker: Ne podržavam formiranje Zajednice srpskih opština, ne razumem insistiranje EU na tom pitanju!
Kurir 16.01.2024
Nekadašnji ambasador Oebsa Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na KiM, prenosi Gazeta 10. Voker je u intervjuu za ovaj TV… »
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Insajder 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi… »
N1 Info 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi… »
Beta 16.01.2024
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO, ne razumem insistiranje EU na ovom pitanju
Danas 16.01.2024
Nekadašnji ambasador Oebsa Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu, piše Kosovo online prenoseći Gazetu 10. Voker… »
Vesti dana »
Đilas i grupa opozicionih funkcionera traži od tužilaštva da i protiv njih podnese krivične prijave
Beta pre 1 satjoš 95 povezanih
(VIDEO/FOTO) Unutrašnjost obnovljene katedrale Notr Dam: Makron sa medijima u renoviranom zdanju
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih