Povezane vesti
"Ne razumem insistiranje EU": Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Blic 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS Vilijam Voker rekao je da ne podržava formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu, prenosi Gazeta 10. Voker je u intervjuu za ovaj… »
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Insajder 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »
Beta 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »
N1 Info 16.01.2024
Vesti dana »
Studenti tvrde da počinje blokada Filozofskog u Novom Sadu: Dekan kaže da blokade neće biti (FOTO; VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 44 povezane
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 8 povezanih
Uživo: "Kad Amerika cveta, cveta ceo svet, a kad mi propadamo, svi nas pratite"! Tramp drži govor: Ledeno u Davosu, ali ne od zime
Blic pre 28 minutajoš 41 povezana
Tramp stigao u Davos, sala u kojoj će govoriti američki predsednik puna
N1 Info pre 8 minutajoš 22 povezane
Mali: Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
RTS pre 3 minutajoš 20 povezanih