Povezane vesti
"Ne razumem insistiranje EU": Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Blic 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS Vilijam Voker rekao je da ne podržava formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu, prenosi Gazeta 10. Voker je u intervjuu za ovaj… »
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO
Insajder 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »
Beta 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »
N1 Info 16.01.2024
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 8 satijoš 3 povezane