Povezane vesti

"Ne razumem insistiranje EU": Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO

"Ne razumem insistiranje EU": Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO

Blic 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS Vilijam Voker rekao je da ne podržava formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu, prenosi Gazeta 10. Voker je u intervjuu za ovaj… »
Vilijam Voker: Protiv sam formiranja ZSO

Insajder 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »

Beta 16.01.2024
Nekadašnji ambasador OEBS-a Vilijam Voker rekao je da ne podržava stvaranje Zajednice srpskih opština ocenjujući da bi takvo rešenje još više podelilo i udaljilo srpsku i albansku zajednicu na Kosovu. Voker je za prištinske medije rekao da ljudi treba da… »

N1 Info 16.01.2024

Vesti dana »