Povezane vesti
"Imam 18 godina, a izgledam starije od svoje majke" Od ove bolesti pati još samo 200 ljudi u svetu: Od ove stvari posebno…
Kurir 16.01.2024
Za samo dve godine, Raizel Calago je toliko fizički ostarila da uopšte nije izgledala kao šesnaestogodišnjakinja. Njeno lice je odavalo utisak žene od 50 godina i to zbog retkog genetskog poremećaja zbog kojeg je brzo starala. Kada je imala svega 14… »
"Imam 18 godina, a kao da sam starija od majke": Još je tinejdžerka, a izgleda kao starica i jedna je od 200 ljudi na svetu…
Blic 16.01.2024
Za samo dve godine, Raizel Calago je toliko fizički ostarila da uopšte nije izgledala kao šesnaestogodišnjakinja. Njeno lice je odavalo utisak žene od 50 godina i to zbog retkog genetskog poremećaja zbog kojeg je brzo starala. Kada je imala svega 14… »
Vesti dana »

(VIDEO) Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata iz Beograda na vodi, biće uništena u Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Smajlović: Iznenadio me je izbor Aljaske za susret Trampa i Putina; Dodiku "presudila" opozicija iz RS
RTS pre 7 minutajoš 61 povezana

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih