Повезане вести

Смрт ме безуспешно јури, два нула је за мене! Деа Ђурђевић два пута замало изгубила живот - застрашујући детаљи!

Смрт ме безуспешно јури, два нула је за мене! Деа Ђурђевић два пута замало изгубила живот - застрашујући детаљи!

Мондо 16.01.2024
Деа Ђурђевић испричала је да је два пута гледала смрти у очи. Деа Ђурђевић испричала је да је два пута гледала смрти у очи. Водитељка Јутарњег програма на Пинк телевизији Деа Ђурђевић, пре скоро годину дана поново је оперисана… »
"Мрзела сам људе који имају две руке": Деа Ђурђевић оголила душу о траумама након тешке несреће, присетила се болног…

"Мрзела сам људе који имају две руке": Деа Ђурђевић оголила душу о траумама након тешке несреће, присетила се болног…

Блиц 16.01.2024
Водитељка Деа Ђуровић преживела је агонију када јој је аутобус откинуо руку, коју су лекари једва успели да јој сачувају. Она се дуго опорављала након несреће, а сада је у емисији "Блиц дан" на Блиц телевизији проговорила о… »
Деа Ђурђевић открила застрашујуће чињенице Пупчана врпца ми је била обмотана око врата! Смрт ме неуспешно јури, 2 нула је за…

Деа Ђурђевић открила застрашујуће чињенице Пупчана врпца ми је била обмотана око врата! Смрт ме неуспешно јури, 2 нула је за…

Курир 16.01.2024
Водитељка Деа Ђурђевић открила је непознате детаље из свог приватног живота, а прича о мајци је нарочито емотивна. - Моја мајка је била права Георгина, носила ме десет месеци. Пупчана врпца ми је била обмотана око врата. Доктор… »

Вести дана »