Povezane vesti
Još se ne zna koje naručio ubistvo Olivera Ivanovića (VIDEO)
Insajder 16.01.2024
Na šestu godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, održana su četiri pomena - dva u Kosovskoj Mitrovici, gde je ubijen, i dva u Beogradu, gde je sahranjen. Njegovim ubistvom, srpska zajednica na Kosovu i Metohija izgubila je autentičnog političara koga su… »
Milena Popović o ubistvu Olivera Ivanovića: Istraga tapka u mestu, optužnica traljava
Danas 16.01.2024
Istraga tapka u mestu, čak što više odmiče vreme, čini mi se da se nekako vraćamo unazad, kaže Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Smatrala sam onog dana kada se to desilo da će nam biti potreban sat, dan ili eventualno mesec… »
Milena Popović o ubistvu Olivera Ivanovića: Istraga tapka u mestu, optužnica traljava
N1 Info 16.01.2024
Istraga tapka u mestu, čak što više odmiče vreme, čini mi se da se nekako vraćamo unazad, kaže Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Smatrala sam onog dana kada se to desilo da će nam biti potreban sat, dan ili eventualno mesec… »
Vesti dana »

Dugo toplo leto tek stiže: Temperature će ići do 45 stepeni, meteorolozi izneli prognozu do kada će vrućine trajati
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTV pre 21 minutajoš 33 povezane

Pre samita Tramp-Putin, Evropljani pozvali na pritisak na Moskvu
Novi magazin pre 16 minutajoš 26 povezanih

Stotine mladića iscrtavaju trobojke na fasadama u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 16 povezanih

"Srpska na raskršću" Dodik: Ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
Kurir pre 16 minutajoš 10 povezanih