Povezane vesti
Još se ne zna koje naručio ubistvo Olivera Ivanovića (VIDEO)
Insajder 16.01.2024
Na šestu godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, održana su četiri pomena - dva u Kosovskoj Mitrovici, gde je ubijen, i dva u Beogradu, gde je sahranjen. Njegovim ubistvom, srpska zajednica na Kosovu i Metohija izgubila je autentičnog političara koga su… »
Milena Popović o ubistvu Olivera Ivanovića: Istraga tapka u mestu, optužnica traljava
Danas 16.01.2024
Istraga tapka u mestu, čak što više odmiče vreme, čini mi se da se nekako vraćamo unazad, kaže Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Smatrala sam onog dana kada se to desilo da će nam biti potreban sat, dan ili eventualno mesec… »
Milena Popović o ubistvu Olivera Ivanovića: Istraga tapka u mestu, optužnica traljava
N1 Info 16.01.2024
Istraga tapka u mestu, čak što više odmiče vreme, čini mi se da se nekako vraćamo unazad, kaže Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Smatrala sam onog dana kada se to desilo da će nam biti potreban sat, dan ili eventualno mesec… »
Vesti dana »
Kuvarica otkrila tajnu ishrane Novaka Đokovića: Ovo je precizan jelovnik najboljeg tenisera, jednu stvar koju on radi vam nikako ne savetuje
Blic pre 41 minutajoš 68 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno oblačno sa mestimičnim padavinama i hladnim talasom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 23 povezane
Štandovi aktivista SNS širom Novog Sada, građani negoduju i donose im kisele krastavce
Danas pre 46 minutajoš 3 povezane
Najmanje 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika koltana, rude koja se koristi u izradi pametnih telefona
Nova ekonomija pre 1 satjoš 5 povezanih
CIK objavio konačne rezultate vanrednih izbora na KiM, osim za Srpsku listu
Blic pre 16 minutajoš 14 povezanih