Povezane vesti
Kuleba: Osećao sam potrebu da Lavrova udarim u lice
Politika 16.01.2024
Na pitanje koji su mu bili najteži pregovori, Kuleba je odgovorio da su to bili sa Lavrovom. Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je da je bilo trenutaka kada je osećao potrebu da "udari u lice" svog ruskog suparnika Sergeja… »
"Osećao sam potrebu da Lavrova udarim u lice, ne samo jednom": Šef ukrajinske diplomatije o pregovorima sa ruskom stranom
Blic 16.01.2024
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je da je bilo trenutaka kada je osećao potrebu da "udari u lice" svog ruskog suparnika Sergeja Lavrova u ranoj fazi pregovora nakon invazije Moskve. U neformalnom intervjuu sa ukrajinskim video… »
„Hteo sam da ustanem i udarim Lavrova u lice“: Ukrajinski šef diplomatije otkrio neverovatne scene sa pregovora Moskve i…
Nova 16.01.2024
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je da je bilo trenutaka kada je osećao potrebu da "udari u lice" svog ruskog suparnika Sergeja Lavrova u ranoj fazi pregovora nakon invazije Moskve. U neformalnom intervjuu sa ukrajinskim video… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
RTS pre 42 minutajoš 8 povezanih
Beloruska teniserka Arina Sabalenka osvojila titulu na turniru u Brizbejnu
Vesti online pre 1 satjoš 11 povezanih