Povezane vesti
Ležao je mrtav 14 sati, niko nije došao da potvrdi smrt: Ćerka podnela krivičnu prijavu! Sutra tako može proći nečije dete!…
Kurir 16.01.2024
Moja sestra je tog 10. januara, kad je ocu pozlilo i kad je pao i razbio glavu, uputila brojne pozive Službi hitne pomoći u Bogatiću, ali niko nije došao. Ovo nije prvi put da lekari iz Bogatića ne izađu po nečijem pozivu na teren. Da su došli, moj otac… »
Kolika je odšteta ako neko premine greškom lekara? Advokat Radivojević otkrio detalje: Bolnice se toga najviše plaše!
Mondo 16.01.2024
Advokat je otkrio koja je odšteta ako pacijent umre greškom lekara. Advokat je otkrio koja je odšteta ako pacijent umre greškom lekara. Dva slučaja, najblaže rečeno, nesavesnog ponašanja lekara skrenula su pažnju javnosti poslednjih nekoliko dana. Jedan… »
"Ako vam je preminuo neko blizak zbog greške lekara, možete tražiti milionsku odštetu?!" Advokat: Bolnice se toga najviše plaše…
Kurir 16.01.2024
Dva slučaja, najblaže rečeno, nesavesnog ponašanja lekara skrenula su pažnju javnosti poslednjih nekoliko dana. Jedan je iz Bogatića, a porodica nažalost preminulog tvrdi da na njihov poziv niko iz hitne pomoći nije došao jer im je rečeno da ne rade… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih

Kličko: Zelenski će morati da donese teške odluke u vezi sa teritorijama
RTV pre 2 satajoš 41 povezana

Dodik optužuje Veliku Britaniju: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Radio 021 pre 2 minutajoš 14 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih