Povezane vesti
Udruženje preduzetnika i privrednika: Uključiti studente u program Moja prva plata
Biznis.rs 16.01.2024
upućen predlog ministarstvu za rad. Udruženje Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije saopštilo je u utorak da je poslalo predlog Ministarstvu za rad da se učešće u programu Moja prva plata omogući i studentima, u cilju unapređenja zapošljivosti. U… »
Da li će moći i studenti u Srbiji do posla i plate bez dana iskustva? Rade tek kad napune 29 godina
Blic 16.01.2024
Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" predlaže da se učešće u programu Moja prva plata omogući i studentima, jer je cilj programa unapređenje zapošljavanja. Kako je saopštilo Udruženje koje je predlog poslalo Ministarstvu za rad… »
Zašto studenti ne mogu da dobiju „Moju prvu platu“?
Nova ekonomija 16.01.2024
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja bi trebalo da učešće u programu „Moja prva plata“ omogući i studentima, koji su po definiciji završili srednju školu, ocenilo je Udruženje „Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije“… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 59 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 2 minutajoš 38 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 21 minutajoš 123 povezane

Vučić: Moramo Srbiju da vratimo na pravi kolosek;Sigal:Vidim promene i impresivan razvoj
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

U Parizu uhapšen državljanin Srbije, član Škaljarskog klana, zbog ubistva pripadnika Kavačkog
Novi magazin pre 32 minutajoš 17 povezanih