Povezane vesti
U svetu se godišnje baci 1,3 milijarde tona hrane, polovina u Saudijskoj Arabiji
Politika 16.01.2024
RIJAD – U svetu se godišnje baci 1,3 milijarde tona hrane, od toga čak polovina u Saudijskoj Arabiji. Prema programu UN za rasipanje hrane, Saudijska Arabija je na vrhu liste zemalja koje bacaju hranu, i na nju otpada čak 50 odsto takvog otpada u svetu… »
U svetu se godišnje baci 1,3 milijarde tona hrane, polovina u Saudijskoj Arabiji
IndeksOnline 16.01.2024
RIJAD – U svetu se godišnje baci 1,3 milijarde tona hrane, od toga čak polovina u Saudijskoj Arabiji. Prema programu UN za rasipanje hrane, Saudijska Arabija je na vrhu liste zemalja koje bacaju hranu, i na nju otpada čak 50 odsto takvog otpada u svetu… »
Euronews 16.01.2024
U svetu se godišnje baci 1,3 milijarde tona hrane, od toga čak polovina u Saudijskoj Arabiji. Prema programu UN za rasipanje hrane, Saudijska Arabija je na vrhu liste zemalja koje bacaju hranu, i na nju otpada čak 50 odsto takvog otpada u svetu, preneo… »
Vesti dana »
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 33 minutajoš 2 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 3 povezane