Повезане вести

“Ми ћемо повезати Путина и Зеленског!”

“Ми ћемо повезати Путина и Зеленског!”

Вести онлине 16.01.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп, након убедљиве победе на унутарстраначким изборима у Ајови, изјавио је да има добре односе са руским лидером Владимиром Путином и да ц́е, уколико поново дође на власт, брзо решити сукоб у… »
Трамп после победе послао поруку путини и зеленском: Украјински председник има зашто да страхује

Трамп после победе послао поруку путини и зеленском: Украјински председник има зашто да страхује

Правда 16.01.2024
Након своје победе на републиканским унутарстраначким изборима за председничког кандидата у Ајови, бивши председник САД, Доналд Трамп, изнео је своје ставове о текућој међународној ситуацији, фокусирајући се на конфликт у… »
„Путин и ја се одлично слажемо, знам и Зеленског, врло брзо могу да решим рат“

„Путин и ја се одлично слажемо, знам и Зеленског, врло брзо могу да решим рат“

Нова 16.01.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да Русија никад не би напала Украјину да је он био на месту председника. Такође је обећао да ће „врло брзо решити ту ситуацију“ ако буде поново изабран, напомињући да веома добро… »
Трамп: Врло брзо ћу решити рат Русије и Украјине, познајем и Путина и Зеленског

Трамп: Врло брзо ћу решити рат Русије и Украјине, познајем и Путина и Зеленског

РТС 16.01.2024
После победе у Ајови на републиканским унутарстраначким изборима за председничког кандидата, Доналд Трамп је рекао да Русија никад не би напала Украјину да је он био на месту председника. Доналд Трамп је присталицама у Ајови… »
Трамп: Врло брзо ћу решити рат Русије и Украјине, познајем Путина и Зеленског

Трамп: Врло брзо ћу решити рат Русије и Украјине, познајем Путина и Зеленског

ИндексОнлине 16.01.2024
ВАШИНГТОН – Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да Русија никад не би напала Украјину да је он био на месту председника. Такође је обећао да ће “врло брзо решити ту ситуацију” ако буде поново изабран, напомињући да… »

Вести дана »