Povezane vesti
"Bila sam kidnapovana!" Jeziva životna priča naše pevačice, doživela horor zbog partnera: Presreli su me njegovi…
Kurir 16.01.2024
Učesnica takmičenja "Nikad nije kasno" Svetlana Popović Caca oduševila je publiku svojim raskošnim talentom. A sada je za domaće medije iznela deo svoje životne priče koja nije nimalo laka. Caca je otpevala jednu emotivnu pesmu "Ej dragi, dragi" u… »
"Bila sam kidnapovana": Naša pevačica doživela horor zbog prijatelja: "Presreli su me njegovi prijatelji"
Blic 16.01.2024
Učesnica takmičenja "Nikad nije kasno" Svetlana Popović Caca oduševila je publiku svojim raskošnim talentom. A sada je za domaće medije iznela deo svoje životne priče koja nije nimalo laka. Caca je otpevala jednu emotivnu pesmu "Ej dragi, dragi" u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studentska pobuna širom Srbije: Blokadama se pridružili i đaci Prve kragujevačke gimnazije, pretnje studentima Bogoslovije
Nova pre 55 minutajoš 58 povezanih
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća”
Insajder pre 1 satjoš 105 povezanih
Manojlović: Tužilaštvo mora da sasluša Vučića ili učestvuje u ometanju istrage
Radio 021 pre 31 minutajoš 59 povezanih
Ecb: donela odluku o kamatama: Ovo je četvrto smanjenje kamatne stope ove godine
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Novi Sad: Policija izgurala opoziciju koja je blokirala policijsku stanicu
Al Jazeera pre 3 satajoš 26 povezanih