Povezane vesti
Voditeljka hepija dala otkaz! Bila je stjuardesa pa se vratila na televiziju, a sada poručuje: Celi svet me čeka kod kuće!
Kurir 16.01.2024
Voditeljka Ivana Savić dala je otkaz na televiziji "Happy". Krajem decembra ona je otišla sa televizije na kojoj je radila, a sada se tim povodom oglasila. View this post on Instagram A post shared by Ivana Savic (@ivanasavicnikolic) - Po prirodi stvari… »
Ivana Savić dala otkaz na hepiju! Bila stjuardesa, pa se proslavila na televiziji - ovo su detalji prekida saradnje!
Mondo 16.01.2024
Voditeljka Ivana Savić saopštila je da napušta Hepi televiziju. Voditeljka Ivana Savić saopštila je da napušta Hepi televiziju. Ivana Savić, nekadašnja voditeljka rijalitija " Parovi" i humanitarne emisije "Budimo ljudi", saopštila je da je dala… »
Voditeljka hepija dala otkaz: Vratila se posle "Parova" na televiziju i svi su je obožavali: "Celi svet me sada čeka kod…
Blic 16.01.2024
Voditeljka Ivana Savić odlučila je da da otkaz na televiziji "Happy", saznaje "Blic". Naime, Ivana Savić je krajem decembra otišla sa televizije "Happy", a sada se tim povodom oglasila i sama voditeljka. - Po prirodi stvari sam takva, kad osetim… »
Vesti dana »
Blokada fakulteta: Najmasovniji studentski protesti od 1996/97. godine
Vreme pre 32 minutajoš 20 povezanih
STAV: Trojica mladića privedena tokom protesta, opozicija traži njihovo puštanje
N1 Info pre 38 minutajoš 52 povezane
Protiv razrešenja glasalo i dva odbornika opozicije Završena sednica na kojoj se raspravljalo o poverenju gradonačelnika Novog Sada: Otkrivamo rezultate
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Izraelski vazdušni udar na vozilo na putu za aerodrom u Damasku
N1 Info pre 44 minutajoš 22 povezane