Повезане вести
Ћерка Жељка Шашића преварена и опљачкана: „Веровала сам тој девојци јер се дуго познајемо“ ВИДЕО
Нова 16.01.2024
Софија Шашић, ћерка певача Жељка Шашића и Соње Вуксановић, већ неко време се бави моделингом, те је покренула и свој бренд одеће. Она је сада на друштвеним мрежама испричала како је, приликом прављења сајта за свој бренд… »
Покрадена ћерка Жељка Шашића! Софију преварила је особа коју дуго познаје, реч је о великој своти новца: "Веровала сам јој..."…
Курир 16.01.2024
Ћерка Жељка Шашића и Соње Вуксановић, Софија Шашић, дуго се бави моделингом, а поред тога има и свој бренд одеће. Како је више пута истицала, продаја иде одлично, али је недавно доживела превару, која се одразила на њен посао… »
Покрадена ћерка Жељка Шашића: Софија изнела све у јавност: "Веровала сам јој, дуго се познајемо"
Блиц 16.01.2024
Ћерка певача Жељка Шашића, Софија, открила је да је жртва преваре, те је изнела све детаље у јавност. - Мени ова прича уопште није занимљива, али верујем да ће вама бити. Девојка која ми је одрадила сајт за бренд одеће, знам… »
Софија Шашић покрадена! Преварена од стране особе коју дуго познаје - "Дала сам јој велики новац, никад се није јавила!"
Мондо 16.01.2024
Софија Шашић открила детаље преваре чија је била жртва. Софија Шашић открила детаље преваре чија је била жртва. Софија Шашић, ћерка Соње Вуксановић и Жељка Шашића, недавно је била на мети критика јавности после изјава да је… »
Вести дана »
За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Бизнис.рс пре 8 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 3 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 18 минутајош 11 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 38 минутајош 14 повезаних