Повезане вести

"Моји родитељи су у браку 30 година, много се воле, али не живе заједно" Бренина снајка шокирала детаљима из приватног живота…

"Моји родитељи су у браку 30 година, много се воле, али не живе заједно" Бренина снајка шокирала детаљима из приватног живота…

Курир 17.01.2024
Певачица Лена Чолак открила је детаље из приватног живота за које јавност до сада није знала. Наиме, Лена је призала да њени родитељи тренутно не живе заједно, али да се неизмерно воле. - Старија сестра Јана је након факултета… »
„Моји родитељи не живе заједно, али су у браку и много се воле“

„Моји родитељи не живе заједно, али су у браку и много се воле“

Нова 17.01.2024
Лена Чолак открива да сви чланови породице живе растављени, али се неизмерно воле. Певачица Лена Чолак је била гошћа емисије „ Исповест“ аутора и водитеља Немање Васиљевића, у којој је после пет година професионалног… »
Лена Чолак због дечка завршила код психолога! Преварио је на њене очи: Болело ме цело тело, ништа није помогло

Лена Чолак због дечка завршила код психолога! Преварио је на њене очи: Болело ме цело тело, ништа није помогло

Курир 17.01.2024
Певачица Лена Чолак открила је детаље из приватног живота за које јавност до сада није знала. Наиме, певачица је проговорила о бившем дечку који ју је преварио и због ког је завршила код психолога. - Имала сам разна што се тиче… »

Вести дана »