Povezane vesti
Arktički ledeni talas zahvatio Britaniju, temperature -13 stepeni Celzijusa tokom noći
Politika 17.01.2024
LONDON – U Škotskoj su tokom protekle noći temperature su pale na -13 Celzijusa, dok talasi arktičkog vazduha nastavljaju da se kreću širom Ujedinjenog Kraljevstva. Meteorolozi su povodom ovih temperatura saopštili da bi prošla noć mogla biti najhladnija… »
"Najhladnija januarska noć u poslednjih 14 godina": Ledeni talas zahvatio Britaniju, temperature i do -13 Celzijusa
Euronews 17.01.2024
U Škotskoj su tokom protekle noći temperature su pale na -13 stepeni Celzijusa, dok talasi arktičkog vazduha nastavljaju da se kreću širom Ujedinjenog Kraljevstva. Meteorolozi su povodom ovih temperatura saopštili da bi prošla noć mogla biti najhladnija… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 17 minutajoš 27 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 16 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 4 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 11 minutajoš 30 povezanih