Povezane vesti
Ispravka Crnogorski premijer Milojko Spajić nije govorio o "teranju Rusa"
Kurir 17.01.2024
Milojko Spajić, premijer Crne Gore, rekao je u Davosu da su crnogorske vlasti u zemlji uspele da smanje udeo turista iz Rusije i smanje zavisnost od ruskog turističkog tržišta i investicija, prenosi Aloonline.me koji tu izjavu ocenjuje kao "skandal" iako… »
Spajić nije naučio Milovu lekciju: I kad udariš na Rusiju od zapada dobiješ samo – štap
Sputnik 17.01.2024
To što se crnogorski premijer Milojko Spajić „pohvalio“ u Davosu da je smanjen broj ruskih turista u njegovoj zemlji, posledica je antiruske histerije na Zapadu i politike EU koja Crnoj Gori umesto štapa i šargarepe nudi samo štap, smatraju sagovornici… »
"Uradili smo mnogo da ruskih turista bude manje": Kako se crnogorski premijer Milojko Spajić pohvalio u Davosu
Večernje novosti 17.01.2024
MILOJKO Spajić, premijer Crne Gore, rekao je u Davosu da su crnogorske vlasti u zemlji uspele da smanje udeo turista iz Rusije i smanje zavisnost od ruskog turističkog tržišta i investicija. gov.me - Kada sam postao ministar finansija 2020. godine… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 22 minutajoš 70 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 37 minutajoš 26 povezanih
Amerika postavila Iranu 5 uslova "Zaboravite na kompenzaciju i predajte nam vaš uranijum": Ovo je crvena linija Teherana
Blic pre 37 minutajoš 24 povezane
Ima li Bugarska novca da organizuje Evroviziju i da li će im se isplatiti? Evo šta kažu njihovi stručnjaci
Telegraf pre 42 minutajoš 72 povezane