Povezane vesti
Poljubio me kad je krenuo do prodavnice i više se nije vratio: Posle dva sata dobila sam poruku koja me je razorila!
Mondo 17.01.2024
Počela je da brine, a onda saznala istinu koja joj promenila život. Počela je da brine, a onda saznala istinu koja joj promenila život. Linzi je snimila video koji je postao viralan na društvenim mrežama. Odlučila je da podeli iskustvo sa svojim dečkom… »
Poljubio me, otišao do prodavnice i više se nikad nije vratio: Bili smo u vezi tri godine, a poruka koju sam dobila me je…
Kurir 17.01.2024
Poljubio ju je na rastanku i otišao u prodavnicu da kupi nove pantalone, ali kad Linzinog dečka nije bilo nekoliko sati, počela je da brine. Na TikToku je podelila svoju šokantnu priču, otkrivši da je sa svojim dečkom u vezi više od tri godine, a da s… »
Poljubio je, otišao do prodavnice i nikada se nije vratio: Devojku nakon tri godine veze, dečko ostavio kao iz šale, a onda je…
Blic 17.01.2024
Iznenadni raskid ili onaj "preko noći" svakako je najbolniji način na koji se jedna veza može okončati. A jedna devojka priznala je da je ostala u potpunom šoku onda kada je shvatila da se njena trogodišnja veza završila na potpuno novom i još gorem… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Biznis.rs pre 29 minutajoš 38 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Danas pre 49 minutajoš 3 povezane