Povezane vesti
Danica Grujičić oštro o lekarima i platnim razredima: „Državni sektor da se ponaša kao privatni“
Nova 17.01.2024
"Mnogo ulažemo u zdravstvo, ali moramo da vidimo da li nam zdravstvo vraća. Ako smo vam dali plate, da vidimo šta ste uradili. Zato je neophodna digitalizacija i zato na njoj mora da se radi i ja se s tim slažem. Mi moramo razlikovati one ljude koji drže… »
"Izvinite, ali ako ste završili školu, a meni ništa ne privređujete... Privatnik vas ne bi držao, je l tako!?" Danica Grujičić…
Blic 17.01.2024
"Mnogo ulažemo u zdravstvo, ali moramo da vidimo da li nam zdravstvo vraća. Ako smo vam dali plate, da vidimo šta ste uradili. Zato je neophodna digitalizacija i zato na njoj mora da se radi i ja se sa time slažem. Mi moramo razlikovati one ljude koji… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 7 satijoš 21 povezana
"Poslali smo im mnogo oružja" Tramp šokirao priznanjem: Amerika naoružavala demonstrante u Iranu kako bi izbio narodni ustanak
Blic pre 27 minutajoš 15 povezanih