Povezane vesti
Danica Grujičić oštro o lekarima i platnim razredima: „Državni sektor da se ponaša kao privatni“
Nova 17.01.2024
"Mnogo ulažemo u zdravstvo, ali moramo da vidimo da li nam zdravstvo vraća. Ako smo vam dali plate, da vidimo šta ste uradili. Zato je neophodna digitalizacija i zato na njoj mora da se radi i ja se s tim slažem. Mi moramo razlikovati one ljude koji drže… »
"Izvinite, ali ako ste završili školu, a meni ništa ne privređujete... Privatnik vas ne bi držao, je l tako!?" Danica Grujičić…
Blic 17.01.2024
"Mnogo ulažemo u zdravstvo, ali moramo da vidimo da li nam zdravstvo vraća. Ako smo vam dali plate, da vidimo šta ste uradili. Zato je neophodna digitalizacija i zato na njoj mora da se radi i ja se sa time slažem. Mi moramo razlikovati one ljude koji… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 5 satijoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Primirje na Bliskom istoku visi o koncu; kineski supertanker prošao Ormuski moreuz
RTV pre 23 minutajoš 1 povezana
Nastavak sednice Skupštine, poslanici raspravljaju o izmenama izbornih zakona
RTS pre 33 minutajoš 2 povezane