Повезане вести
„Џонић није сам убио моје најмилије, некога неће стићи правда“: Мајка убијеног власника мењачница неутешна
Нова 17.01.2024
Стојанка Ђокић, мајка власника мењачнице Горана Ђокића (57), који је са својом супругом Горданом (56) и двадесетпетогодишњом ћетком Лидијом свирепо убијен 27. септембра 2021. године због чега је на доживотну робију осуђен њен… »
Апелациони суд у Нишу разматра жалбу Џонића, он тврди да није убица
РТС 17.01.2024
Апелациони суд у Нишу разматра жалбу Горана Џонића (59) из Моравца, који је неправоснажном пресудом Вишег суда у Нишу осуђен на казну доживотног затвора због тешког убиства, јер је из користољубља убио и запалио троје чланова… »
Апелациони суд расправља о жалби на пресуду доживотног затвора: Адвокат тражи укидање пресуде Џонићу
Инсајдер 17.01.2024
У Апелационом суду у Нишу у среду, 17. јануара завршена је седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је Горан Џонић осуђен на казну доживотног затвора због убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца - Горана… »
Случај убијене породице из Алексинца: Џонић се жалио на пресуду, из Апелационог суда кажу - одлука у законском року
Еуроневс 17.01.2024
Апелациони суд у Нишу данас је разматрао жалбу Горана Џонића из Моравца, који је првостепеном пресудом Вишег суда осуђен на доживотну робију, јер је 27. септембра 2021. године убио брата од тетке Горана Ђокића (57), његову… »
Горан Џонић и пред Апелационим судом у Нишу негирао убиство трочлане породице Ђокић
Данас 17.01.2024
Пензионисани ватрогасац Горана Џонић (59) из Моравца, кога је Виши суд у Нишу осудио на на доживотну затворску казну јер је 27. септембра 2021. године убио брата од тетке Горана Ђокића (57), његову супругу Гордану (56) и ћерку… »
Завршена седница за разматрање жалби на пресуду Џонићу
РТВ 17.01.2024
НИШ - У Апелационом суду у Нишу данас је завршена је седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је Горан Џонић осуђен на казну доживотног затвора због убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца - Горана (57)… »
"Све је измишљено, медији су ме уништили": Бизарна одбрана Горана Џонића који је осуђен на доживотну робију због убиства…
Блиц 17.01.2024
Горан Џонић чија је жалба на казну доживотног затвора разматрана пред Апелационим судом у Нишу, поновио је наводе из своје одбране у ранијем року судског поступка да нема никакве везе са монструозним убиством породице Ђокић и да… »
„Полиција ме три дана тукла, они су ми све наместили“: Горан Џонић наставља да тврди да није убио породицу Ђокић
Нова 17.01.2024
Алексинчанин Горан Џонић (59) на данашњој седници већа Апелационог суда које одлучује о његовој жалби на пресуду о доживотној робији, поново је казао да није крив за убиство брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге… »
Због ових речи џонића у судници настао мук Убица породице Ђокић и даље негира кривицу: Некад сам био неко, а сад сам нула…
Курир 17.01.2024
Горан Џонић из села Моравац данас је у Апелационом суду у Нишу негирао кривицу за троструко убиство породице Ђокић из Алексинца. Он је на бизаран начин, такорећи, најавио да ће дићи руку на себе, уколико суд не врати Вишем суду… »
"Све ми је намештено": Џонић пред судом тврдио да је у време убиства рођака био у гаражи
Телеграф 17.01.2024
Докази који су га сместили на доживотну робију били су недвосмислени, чауре нађене на месту злочина испаљене су из његовог пиштоља, на оружју је пронађен и Лидијин ДНК, а Џонићеви и биолошки трагови на новцу одизетом од… »
Чека правоснажну пресуду: Почело суђење Горану Џонићу за убиство породице Ђокић из Алексинца
Блиц 17.01.2024
Апелациони суд у Нишу данас разматра жалбу пензионисаног ватрогасца Горана Џонића (59) из Моравца, који је неправоснажном пресудом Вишег суда у Нишу осуђен на на доживотну робију, јер је 27. септембра 2021. године убио брата од… »
Горан Џонић стигао у суд са лисицама на рукама и букагијама на ногама: Апелациони суд данас одлучује о жалби на пресуду ФОТО…
Нова 17.01.2024
Апелациони суд у Нишу данас ће одржати седницу ради одлучивања о жалби против првостепене пресуде Вишег суда у Нишу којом је Горану Џонићу из алексиначког села Моравац за троструко тешко убиство изречена доживотна робија… »
"Био сам угледан, сад сам ништа": Џонић и даље негира кривицу да је убио брата од тетке, снајку и братаницу
Телеграф 17.01.2024
Суђење је, због велике заинтересованисти јавности, било отворено за јавност. Горан Џонић, који је првостепено одуђен на казну доживотног затвора због језивог троструког убиства брата од тетке Горана, његове супруге Гордане и… »
Овако данас изгледа Горан Џонић, осуђени троструки убица: Полицајци га довели у Апелациони суд, на лицу има маску (фото)
Курир 17.01.2024
Горан Џонић, осуђени убица трочлане породице Ђокић у селу Моравац код Алексинца, појавио се пред Већем Апелационог суда у Нишу. Веће апелационог суда требало би да размотри жалбу његове одбране на пресуду на доживотни затвор… »
Џонић дошао у Апелациони суд: Данас ће сазнати да ли ће због незапамћеног злочина провести живот иза решетака
Телеграф 17.01.2024
Суђење ће, због велике заинтересованисти јавности, бити отворено за јавност. Горан Џонић, који је првостепено осуђен на казну доживотног затвора због језивог троструког убиства брата од тетке Горана, његове супругу Гордане и… »
Осуђен на доживотну робију, сада очајнички покушава да је избегне! Апелациони суд у Нишу данас одлучује о жалби Горана Џонића…
Блиц 17.01.2024
Апелациони суд у Нишу данас ће разматрати жалбу се пензионисаног ватрогасца Горана Џонића (59) из Моравца, који је неправоснажном пресудом Вишег суда у Нишу осуђен на на доживотну робију, јер је 27. септембра 2021. године убио… »
Вести дана »
Лажно се представљао као полицијски службеник и отуђио новац од више грађана: Ухапшен мушкарац у Београду
Невсмакс Балканс пре 50 минутајош 39 повезаних
Отворена деоница Моравског коридора од Адрана код Краљева до Прељине код Чачка
Бизнис.рс пре 10 минутајош 23 повезане
АНЕМ: Ове године четворо новинарки и новинара релоцирано из Србије због репресије власти и прорежимских медија
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Разорни земљотреси у Венецуели: 589 мртвих, снимци катастрофе из ваздуха
BBC News пре 2 сатајош 58 повезаних