Повезане вести

Плакала јер ради од 9 до 5, САД добила отказ! Тражила посао 5 месеци, цела плата оде на рачуне, а отпусте ме због овога?

Плакала јер ради од 9 до 5, САД добила отказ! Тражила посао 5 месеци, цела плата оде на рачуне, а отпусте ме због овога?

Мондо 17.01.2024
Девојка која је плакала јер не стиже ништа осим посла, добила је отказ. Девојка која је плакала јер не стиже ништа осим посла, добила је отказ. Сећате ли се девојке која је стекла популарност на друштвеним мрежама када је кроз… »
Плакала јер мора да ради од 9 до 5, па добила отказ: Људи се моле да нађе нови посао

Плакала јер мора да ради од 9 до 5, па добила отказ: Људи се моле да нађе нови посао

Блиц 17.01.2024
Једна тиктокерка објавила је виралан пост у којем кроз сузе прича колико јој је тешко да ради од девет до 17 сати због чега је добила и отказ. Бриелле је у октобру привукла брдо коментара зато што се пожалила да нема времена ни… »
"Радно време од 9 до 5 је сулудо, не стижем ништа": Уплакана тиктокерка на крају добила отказ

"Радно време од 9 до 5 је сулудо, не стижем ништа": Уплакана тиктокерка на крају добила отказ

Телеграф 17.01.2024
"Нећу да седим овде и плачем, али отпуштена сам са првог посла који сам тражила пет месеци", започиње Американка свој нови видео. У октобру 2023. тиктокерка по имену Бриелле привукла је пажњу на друштвеним мрежама када је… »

Вести дана »