Povezane vesti

Pevačica Dua Lipa: „Saosećam sa Palestincima, moji roditelji su izbegli sa Kosova"

Pevačica Dua Lipa: „Saosećam sa Palestincima, moji roditelji su izbegli sa Kosova"

BBC News 17.01.2024
Pevačica kaže da ljudi ne vole kada pop zvezde govore o politici ili književnosti. Dua Lipa, britanska pevačica poreklom sa Kosova, izjavila je da saoseća sa palestinskim narodom, jer su i njeni roditelji morali da izbegnu sa Kosova zbog rata krajem… »

Radio 021 17.01.2024
Pevačica kaže da ljudi ne vole kada pop zvezde govore o politici ili književnosti. Getty Images Dua Lipa Dua Lipa, britanska pevačica poreklom sa Kosova, izjavila je da saoseća sa palestinskim narodom, jer su i njeni roditelji morali da izbegnu sa… »
Pevačica Dua Lipa: „Saosećam sa Palestincima, moji roditelji su izbegli sa Kosova“

Pevačica Dua Lipa: „Saosećam sa Palestincima, moji roditelji su izbegli sa Kosova“

Danas 17.01.2024
Dua Lipa, britanska pevačica poreklom sa Kosova, izjavila je da saoseća sa palestinskim narodom, jer su i njeni roditelji morali da izbegnu sa Kosova zbog rata krajem 1990-ih. Jedna od najvećih pop zvezda današnjice rekla je i da je frustrirana zbog… »

Južne vesti 17.01.2024
Getty Images Dua Lipa Dua Lipa, britanska pevačica poreklom sa Kosova, izjavila je da saoseća sa palestinskim narodom, jer su i njeni roditelji morali da izbegnu sa Kosova zbog rata krajem 1990-ih. Jedna od najvećih pop zvezda današnjice rekla je i da… »

Vesti dana »