Povezane vesti

Sudarila se dva autobusa na stajalištu kod Hajata (FOTO)

Sudarila se dva autobusa na stajalištu kod Hajata (FOTO)

Danas 17.01.2024
Na stanici „Blok 21“ u ulici Milentija Popivća, kod hotela „Hajat“ na Novom Beogradu došlo je do sudara dva autobusa, javljaju korisnici društvenih mreža. Prema rečima očevidaca, koji su događaj zabeležili fotografijama i poslali ih… »
Sudar dva autobusa: GSP-a u Bloku 21 Oba vozila vidno oštećena (foto)

Blic 17.01.2024
Dva autobusa GSP-a na liniji 95 sudarila su se na autobuskom stajalištu u Bloku 21. Kako je navodi na Instagram stranici moj_beo_grad, nezgoda se dogodila pošto se nadolazeći autobus nije na vreme zaustavio pred onim koji je stajao na stanici. Kako se… »

Blic 17.01.2024
Dva autobusa GSP-a na liniji 95 sudarila su se na autobuskom stajalištu u Bloku 21. Kako je navodi na Instagram stranici moj_beo_grad, nezgoda se dogodila pošto se nadolazeći autobus nije na vreme zaustavio pred onim koji je stajao na stanici. Kako se… »
FOTO Sudar dva autobusa GSP-a na liniji 95 na Novom Beogradu

FOTO Sudar dva autobusa GSP-a na liniji 95 na Novom Beogradu

N1 Info 17.01.2024
Dva autobusa GSP-a na linijii 95 sudarila su se na stajalištu u Bloku 21, objavljeno je na stranici "Moj Beograd" na Instagramu Kako je navedeno , sudar se desio zbog toga što se jedan od autobusa nije zaustavio na vreme, i udario je u drugi. A post… »
Sudar dva autobusa GSP-a na liniji 95 na Novom Beogradu (FOTO)

Sudar dva autobusa GSP-a na liniji 95 na Novom Beogradu (FOTO)

Novi magazin 17.01.2024
Dva autobusa GSP-a na linijii 95 sudarila su se na stajalištu u Bloku 21, objavljeno je na stranici "Moj Beograd" na Instagramu. Kako je navedeno , sudar se desio zbog toga što se jedan od autobusa nije zaustavio na vreme, i udario je u drugi. A post… »
Sudar dva autobusa GSP-a u Bloku 21

Sudar dva autobusa GSP-a u Bloku 21

Telegraf 17.01.2024
Na licu mesta može se videti srča. Dva autobusa GSP-a na linijii 95 sudarila su se na stajalištu u Bloku 21. Kako objavljuje stranica Moj Beograd na Instagramu, nezgoda se dogodila pošto se nadolazeći autobus nije na vreme zaustavio pred onim koji je… »

Vesti dana »